Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Office til iPad har nu nået 27 millioner downloads

Office til iPad har nu nået 27 millioner downloads

Nye tal fra Microsoft viser, at kunderne hiver deres Office-produktivitetspakke ned fra App Store-hylden til iPad.

Den amerikanske IT-gigant Microsoft var sent ude med en iPad-tilpasset version af deres uhyre populære Office pakke til Apples iPad. I den anledning fik vi fortalt, at Microsoft blev budt velkommen fra uventet front, da Apple formentlig er glad for de ekstra penge i kassen som abonnementerne oprettet fra iPad kan sikre dem.

Starten gik forrygende for Microsoft og selvom at tallet, ikke overraskende, er faldet lidt i tempo, så oplyser Microsoft via 9To5Mac, at deres Office til iPad nu alligevel er downloadet 27 millioner gange. For en god ordens skyld, skal det nævnes, at vi ikke kender til tal for betalende kunder. 

Sagen er den, at alle kan downloade Word, Excel og Powerpoint ganske gratis til visning af dokumenter fra iPad. Hvis man ønsker mulighed for at oprette og rette i dokumenter, skal læderet altså trylles op af baglommen. 

Så har du endnu ikke set nærmere på Office til iPad, så husk lige at læse denne artikel først: Office til iPad nu billigere med nyt “Office 365 Personal” abonnement. Det kunne jo nemt tænkes, at det havde interesse.

Kilde: 9To5Mac

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies