Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Office til iPad måske klar sidst på måneden

Office til iPad måske klar sidst på måneden

iPhone har siden i sommers haft adgang til Office 365, og nu lyder det til, at Microsoft er klar med en iPad-tilpasset version.

Da Apple introducerede den første iPad i 2010, havde de ved samme lejlighed tilpasset deres iWork applikationspakke til den store touchskærm. Året efter var både Pages, Numbers og Keynote skræddersyet til iPhone og iPod Touch. 

Microsoft: LG og Lenovo skal også bygge Windows Phones 

Microsoft har ikke vist en lignende interesse for Apples iOS enheder til deres Office applikationspakke. I sommeren sidste år fik vi dog endelig en iPhone tilpasset Office 365 app, og nu forlyder det til, at turen endelig er kommet til iPad. Det skriver TheVerge.

Ifølge kilderne så kommer iPad-versionen til at følge udseendet og funktionerne fra den nuværende iPhone-tilpasset version. Den kommende app vil derfor også kræve et abonnement på Office 365, som vi kender det fra iPhone. 

Her er den nye topchef for Microsoft

Der er endnu ikke udsendt en officiel invitation fra Microsoft, men det tyder på, at eventet bliver det første for Microsofts nye CEO Satya Nadella, og afholdes d. 27. marts. Vi følger naturligvis op på sagen her på Mobilsiden.

Kilde: TheVerge

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies