Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Officiel Premier League app ude til Android og iOS

Officiel Premier League app ude til Android og iOS

I forbindelse med sæsonstarten på Premier League er en ny officiel app nu blevet frigivet, som giver dig overblik over alle kampe, nyheder og meget mere.

For sportsinteresserede har denne sommer været helt fantastisk med både EM i fodbold, Tour de France samt de igangværende Olympiske Lege - men her stopper det heldigvis ikke.

Vi er nemlig kommet frem til begyndelsen af det nye fodboldår, og det betyder naturligvis starten på en af de helt store fodboldligaer, Premier League.

Den engelske liga åbnede i sidste weekend, og nu er de så klar med en helt ny mobilapp til Android og iOS, der gør det endnu nemmere for fodboldelskere at følge med i seneste nyt, resultater, statistikker og meget mere fra én af de største ligaer i verden.

Se også: Følg OL 2016 på farten med den officielle Rio 2016-app

Når du i første omgang træder ind i appen bliver du spurgt om dit yndlingshold, og således får du mulighed for at få opdateringer om kampe, skader og andre nyheder for dit favorithold direkte på mobilen.

Appen kommer med det nye design for Premier League, man bl.a. kunne se i grafikken fra de første kampe, og selve interfacet ser rigtig indbydende og meget overskueligt ud.

Der er forskellige menuer at vælge imellem i toppen af programmet samt en startside, hvor du bl.a. kan se stillingen og den næste kamp for dit hold.

Derudover kan du også se og styre dit Premier League Fantasy Team direkte fra appen, hvis du skulle have sådan et, og dykke ned i samtlige klubber, der har deltaget i ligaen de sidste 25 års historie, se videoer fra kampe etc.

Læs også: Facebook vil i aften streame sin første fodboldkamp

Den officielle app fra Premier League er ude nu, og kan hentes i både Google Play Butikken og App Store.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies