Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Officielt: Apple holder iPhone 7-event den 7. september

Officielt: Apple holder iPhone 7-event den 7. september

Apple inviterer omsider til sin store event, hvor den længe ventede iPhone 7 bliver afsløret. Sæt derfor kryds ved den 7. september i din kalender.

Foto: Apple.com

Så er ventetiden snart ovre, hvis du i de foregående måneder har gået og ventet ivrigt på at finde ud af, hvad Apple har af spændende nyheder dette efterår.

På sin hjemmeside har Apple nemlig udsendt en invitation til dette års ’Apple Special Event’, som finder sted onsdag den 7. september fra klokken 19:00 - 21:00 dansk tid.

Hovednyheden er, ikke overraskende, iPhone 7, som har været rygtet i månedsvis. Om blot 9 dage er det slut med de mange rygter. Noget der har været særlig fokus omkring med den næste iPhone 7 er kameraet, og det kan meget vel også være noget, som Apple vælger at bruge en hel del tid på ved den store event.

Læs også: Apple skrotter den ene af tre planlagte iPhone 7-modeller

The Verge har nemlig forsøgt at analysere sig frem til, hvad der kan tolkes ud fra Apples invitation. Der ses nemlig et stort baggrundsbillede med den såkaldte bokeh-effekt, som er et ufokuseret billede, der kan opnås med en stor blændeåbning og en stor kamerasensor. Apple kan med andre ord tease om, at iPhone 7 udstyres med et særdeles kapabelt bagkamera - eller rettere to. Der er med al sandsynlighed tale om lækkerier, som dualkameraet i iPhone 7 Plus kan opnå.

Derudover bemærker hjemmesiden også måden, som Apple formulerer invitationen på. Apple skriver nemlig ”see you on the 7th” (vi ses den 7.), hvilket - ud over datoen - også skulle styrke formodningen om, at Apple kalder disse års iPhones for iPhone 7 og 7 Plus.

Sådan livestreamer du hjemmefra

Som altid kan du livestreame Apples events hjemmefra på denne side, hvor invitationen også er udsendt. Apple stiller dog nogle krav til din pc eller smartphone, før du kan få lov til at se med hjemmefra. De lyder:

  • iPhone, iPad eller iPod touch med Safari med iOS 7.0 eller nyere,
  • Mac med Safari 6.0.5 eller nyere med OS X v10.8.5 eller nyere eller
  • PC med Microsoft Edge med Windows 10 eller
  • Apple TV (2. eller 3. generation) med software 6.2 eller nyere eller på Apple TV (4. generation)
Livestreamen vil være tilgængelig umiddelbart før Tim Cook og de øvrige Apple-chefer træder op på den store scene.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies