Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Officielt: Google frigiver Android 4.1.2

Officielt: Google frigiver Android 4.1.2

Google har frigivet en opdatering til Android - Nexus 7 ejere er først til at modtage Android 4.1.2 Jelly Bean.

Android 4.1.2 tilføjer landscape-mode til hjemmeskærmen på Nexus 7. (Foto: EETimes.com)
Android 4.1.2 tilføjer landscape-mode til hjemmeskærmen på Nexus 7. (Foto: EETimes.com)

Android 4.1.2 Jelly Bean er allerede blevet spottet på enkelte dog uofficielle enheder, blandt andet en LG Nexus telefon samt en HTC DLX.

 - Er dette billederne af en Nexus smartphone fra LG?


Nu er Android-versionen dog blevet officielt annonceret af Google, klar til at blive sendt ud til producenter og Nexus enheder.

Indtil videre er Android 4.1.2 kun blevet sendt ud til Nexus 7 enheder, det er stadigt uklart hvilke andre Nexus enheder der får opdateringen, samt hvornår.

De første Nexus 7 ejere, til at få opdateringen, melder om mulighed for skærm-rotation på hjemmeskærmen, forbedret hastighed og stabilitet af softwaren, samt bedre strømstyrring.

Der er endnu ikke offentliggjort en liste over nyhederne i softwaren, derfor kan der være yderligere features eller funktioner, som ikke er opdaget endnu.

Android 4.1.2 forventes frigivet til alle Nexus 7 enheder med Android 4.1.1 over den kommende tid, mens der endnu ikke er frigivet oplysninger om opdateringen til Samsung Galaxy Nexus og Nexus S.

Kilder: Engadget.com og EETimes.com.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 10-10-2012 12:16:23

Den kommer nok hurtig til min Kina tablet Window n90 :-) Er allerede 4 firmware med JB til min tablet, så mon ikke den nye her er ude til min inden der er gået en md :-)

0 0

Om brug af cookies