Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Officielt: OnePlus 6T rammer butikkerne den 6. november

Officielt: OnePlus 6T rammer butikkerne den 6. november

OnePlus har i dag udsendt en pressemeddelelse der bekræfter, at OnePlus 6T sættes til salg tirsdag den 6. november.

Tirsdag den 6. november klokken 10:00. Det er det præcise tidspunkt, hvor salget af den længe ventede OnePlus 6T skydes i gang. OnePlus har i dag bekræftet datoen i en pressemeddelelse.

Læs også: OnePlus 6T blandt historiens største opdagelser i ny promo-video

I går blev det bekræftet, at selve lanceringen af OnePlus 6T kommer til at foregå ved et arrangement i New York, tirsdag den 30. oktober. Dermed kommer det nye flagskib altså i butikkerne allerede en uge efter lanceringen.

"OnePlus 6T bliver sat til salg i Danmark tirsdag d. 6. november kl 10, blot en uge efter “Unlock Your Speed”-lanceringseventet finder sted i New York. OnePlus 6T bærer tydeligt præg af smukt udført håndværk og design, kombineret med kraftfuld og innovativ teknologi, hvilket blandt andet ses ved introduktionen af Screen Unlock." - skriver OnePlus i pressemeddelelsen.

Der blev i går sat biletter til salg, til selve arrangementet, dog i et meget begrænset antal. Ifølge OnePlus bliver billetterne revet væk, og det er da også en smådyr affære, hvis man gerne vil overvære lanceringet fra første parket. Ikke fordi billetterne til arrangementet er dyre, men fordi man også lige skal arrangere transporten til og fra New York. For os, der ikke har mulighed for at komme hele vejen over atlanten, er der dog hjælp at hente. OnePlus har selvfølgelig sørget for, at arrangementet kan livestreames, hvilket man kan skrive sig op til her.

Om arrangementet skriver OnePlus:
"Fokus for dette spektakulære event bliver endnu en gang OnePlus globale fællesskab, der fortsat er med til at påvirke og forme OnePlus som virksomhed. Lanceringen af OnePlus 6T bliver fejret i fællesskab ved at afholde det største Community event i virksomhedens historie."

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies