Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Officielt: Samsung har lanceret Galaxy Xcover II

Officielt: Samsung har lanceret Galaxy Xcover II

Endnu en ny Galaxy-model er lanceret fra Samsung. Denne gang er der tale om Galaxy Xcover II.

Produktionen er godt i gang hos elektronikgiganten Samsung og de lancerer telefoner i et væk, og det virker til, at det er for at få brugt de komponenter de har liggende.

Alene de seneste to uger er der kommet Galaxy S II Plus og Galaxy S III Mini (med NFC) – oveni har Samsung også sendt Galaxy Pocket Plus på gaden, som dog formentlig ikke lancer på det danske marked. Ens for nævnte modeller er, at forskellene i forhold til de første modeller er minimale.

 - Minimal forskel på Galaxy S II og S II Plus

Og nu er Galaxy Xcover II altså også en realitet. Det er en telefon, som henvender sig til de der elsker udendørslivet og ønsker en hårdfør smartphone. Den er produceret til at kunne modstå støv og sand, samt vand (IP67 certificeret). Det skriver Engadget.com.

Galaxy Xcover II kommer med en 4 tommer WGA-skærm, indbygget Cardio trainer applikation, 5 megapixels kamera, 1 GHz dual-core processor, 1.700 mAh batteri og Android 4.1 Jelly Bean.

Det er endnu uvist hvornår Xcover II kommer på markedet.
 

Læs også:
 - Vandtæt håndværker Android fra Samsung

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

29-01-2013 21:18:08

At de gider smide alle de modeller på gaden.... Og så ligner de hinanden, hvor pinligt. Det er jo lige så pinligt som hvis man sendte en enhed på gaden kun med en update af hukommelsen.... Hov nej, det er der vist nogen der gør..........

0 0
Jimmi 29-01-2013 00:10:15

båden forvente pris og at den forventes sidst i februar :)

0 0
TF 28-01-2013 20:57:40

Mere af det samme igen igen osv kom dog igang istedet for at spytte det samme ud i 100 afskygninger :-(

0 0
Robert 28-01-2013 13:04:04

God kommentar angående at få brugt de komponenter de har liggende, det er præcis hvad jeg har tænkt siden jeg læste nyheden angående SII plus. De er helt sikkert igang med den store forårsrengøring før næste generation.

0 0

Om brug af cookies