Officielt: Telia snupper iPhone i Danmark

Så skete det! Telia Sonera har netop offentliggjort, at de vil stå for salget af iPhone i Danmark, samt de skandinaviske og baltiske lande.

Officielt: Telia snupper iPhone i Danmark

Offentliggørelsen har længe været under opsejling, men indtil nu har det stået forholdsvis uklart, hvilken operatør, der ville stå for salget af Apple iPhone i Danmark.

Nu er det imidlertidigt sikkert, at Telia Sonera vil stå for salget af iPhone i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Litauen, Letland og Estland. Den omtalte telefon vil nå markederne inden årets udgang.

Nyheden kommer midt i spændingen omkring den næste generation af iPhone, hvor 3G skal være hovedpunktet. Der har dog endnu ikke været nogen lancering af denne endnu, og det er uklart hvor vidt Telia har sikret sig retten til kommende generationer af iPhones.

Debat om emnet: Klik her…

Mere om temaet

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden kørte videre med bolden. 26/5/2008 blev sagen bragt videre med nyheden Rygter: iPhone 3G afsløret via skibscontainere?Klik her for fortsættelsen.. Se også seneste nyt om tematikken her..