Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Også mobil-bank fra Nordea

Også mobil-bank fra Nordea

Nordea arbejder på en mobil-bank, der kan køre på alle mobiler. Den er dog ikke klar før i løbet af vinteren.

Danske Bank lancerede i sidste uge en bank-applikation, og også Jyske Bank har meldt ud, at der kommer en mobil-bank fra dem.

Nu fortæller Nordea til Mobilsiden, at de også er på vej med en mobil-bank i Danmark i løbet vinteren - uden dog at sætte en præcis dato på.

Nordea har allerede en mobil-bank i Sverige, Norge og Finland.

Især i Sverige er applikationen populær, og er downloaded over 90.000 gange i App Store.

Mobil-bank til alle platforme

Men applikationen, der kommer på det danske marked, bliver ikke identisk med den, som allerede er udgivet i vores nabolande.

-"Vi udvikler jo hele tiden på applikationen, så den danske vil få de samme ting, som den nuværende, plus nogle ting, som er tilpasset kunderne her i landet," fortæller Martin Andersen, chef for netbanken i Nordea.

Nordeas bank-applikation kommer til både til iPhone, Android-mobiler, men også som en web-baseret løsning, der kan køre på de fleste modeller.

-"Vi synes ikke, at vi vil nøjes med at lave en applikation, som kun nogle af vores kunder kan bruge. Vi vil gerne henvende os til alle mobilbrugere," forklarer Martin Andersen.

Nordea har allerede en række SMS-baserede tjenester, blandt andet valutaomregner, saldo per SMS, bekræftelse af overførsler og meget mere. 

Nordea's kunder i Danmark modtog mere end 500.000 SMS'er i august måned.

Her kan du se en demo af, hvad Nordea's bank-applikation i Sverige kan.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies