Oister dropper “speeddrop”

3s lavprisselskab vil nu have penge for merforbrug af data.

Oister dropper “speeddrop”

Som vi tidligere har fortalt, så er der stor forskel på teleselskabernes regler omkring merforbrug af data i de såkaldte alt-i-en pakker.

Når man har opbrugt den inkluderede mængde data i en alt-i-en pakke, så takserer nogle selskab per MB data, mens andre har såkaldt speeddrop, hvor dataforbindelsen blot neddrosles til en lav hastighed uden yderligere omkostninger for kunden.

En helt tredje måde er at stoppe dataforbindelsen helt, hvilket teleselskabet 3 indtil videre har været den eneste, der har benyttet sig af. Når det inkludere dataforbrug er opbrugt, så har 3 stoppet alt data på telefonen, og selskabets kunder har så mulighed for at tilkøbe mere data.

Nu vil 3s lavprisselskab, Oister, også indføre betaling for merforbrug af data ifølge en e-mail, som varsler selskabets kunder om nye vilkår.

Indtil videre har Oister brugt “speeddrop” metoden, men det er slut fra 1. oktober 2012. Fra denne dato vil det være muligt at tilkøbe ekstra data på selskabets hjemmeside, såfremt man har overskredet datapakken.

Udover afskaffelsen af speeddrop, så indfører Oister også en datatæller på selskabets hjemmeside, så kunderne løbende kan følge med i deres dataforbrug.  På Oister.dk kommer selskabet med en længere forklaring på ændringerne. Læs selv mere her.

Læs også:
 – “Bonderøven” kan få mobilregningen til at eksplodere
 – CBB: Vi overvejer at indføre speeddrop

 

Mere om temaet

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden fulgte op på sagen. 16/3/2012 samlede vi op på historien og publicerede fortællingen om Oister-kunde føler sig snydt af teleselskabetKlik her for at læse den påfølgende artikel.. De sidste nyheder om emnet finder du her.