Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oister dropper "speeddrop"

Oister dropper "speeddrop"

3s lavprisselskab vil nu have penge for merforbrug af data.

Som vi tidligere har fortalt, så er der stor forskel på teleselskabernes regler omkring merforbrug af data i de såkaldte alt-i-en pakker.

Når man har opbrugt den inkluderede mængde data i en alt-i-en pakke, så takserer nogle selskab per MB data, mens andre har såkaldt speeddrop, hvor dataforbindelsen blot neddrosles til en lav hastighed uden yderligere omkostninger for kunden.

En helt tredje måde er at stoppe dataforbindelsen helt, hvilket teleselskabet 3 indtil videre har været den eneste, der har benyttet sig af. Når det inkludere dataforbrug er opbrugt, så har 3 stoppet alt data på telefonen, og selskabets kunder har så mulighed for at tilkøbe mere data.

Nu vil 3s lavprisselskab, Oister, også indføre betaling for merforbrug af data ifølge en e-mail, som varsler selskabets kunder om nye vilkår.

Indtil videre har Oister brugt “speeddrop” metoden, men det er slut fra 1. oktober 2012. Fra denne dato vil det være muligt at tilkøbe ekstra data på selskabets hjemmeside, såfremt man har overskredet datapakken.

Udover afskaffelsen af speeddrop, så indfører Oister også en datatæller på selskabets hjemmeside, så kunderne løbende kan følge med i deres dataforbrug.  På Oister.dk kommer selskabet med en længere forklaring på ændringerne. Læs selv mere her.


Læs også:

 - “Bonderøven” kan få mobilregningen til at eksplodere
 - CBB: Vi overvejer at indføre speeddrop

 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

PJ 03-09-2012 19:50:04

Som alle kræver alt alt for meget. Før eller siden vågner pøblen op, og så bliver alle disse selskaber nød til at tage en anstændig pris for det (dvs 500% pris reduktion)

0 0
Footiefan 03-09-2012 20:52:21

500%....?! Eller hvorfor ikke få penge for at ha' et abonnement. Så kunne selskaberne betale dig en fast pris pr min/sms/mb du bruger... ;-)

0 0
Villiam 03-09-2012 13:10:26

så har de ligesom skudt sig selv ud af markedet for data...

0 0
04-09-2012 07:49:54

Narh det tror jeg nu ikke du skal regne med :D

0 0

Om brug af cookies