Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oister klar med taletidskort med fri tale

Oister klar med taletidskort med fri tale

Teleselskabet Oister er klar med et nyt koncept for taletidskort, der gør man kan få 7 eller 30 dages fri tale og SMS i Danmark.

Det nye koncept fra Oister, med taletidskort med fri tale og sms, henvender sig til alt fra turister, forretningsrejsende, børn, familier eller lignende, som har brug for i en kortere eller længere periode at kunne ringe og modtage opkald og kende prisen, uden at de ønsker et fast mobilabonnement.

Oister fri taletid er en naturlig forlængelse af deres lancering af Oister Tank Selv, Mobilt bredbånd, hvor det også er muligt at købe data i enten 7 eller 30 dage.

IT- og Telestyrelsen anslår, at der er omkring en million sim-kort til taletid i omløb. Der findes også mange forskellige taletidskort på markedet, som alle er sammensat forskelligt. Hvilket også danner grundlaget for, at Oister lancerer deres fri taletid, som et enkelt og overskueligt alternativ til danskerne.

Du kan købe Oister fri taletid på blandt andet posthuse, Sparbutikker, supermarkeder og turistkontorer. Pakken med 7 dages fri taletid og SMS koster 129 kroner og en pakke med fri tale og SMS i 30 dage koster 299 kroner.

Der er også instrukser på både dansk, engelsk og tysk – så man kan komme i gang på få minutter.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies