Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oister skifter direktør

Oister skifter direktør

Ny mand skal skabe vækst hos lavprisselskabet Oister.

Lavprisselskabet Oister, der er ejet af teleselskabet 3, skifter direktøren ud. Den tidligere direktør Kenneth Boye er blevet skiftet ud med Jesper Bennike. Det skriver Computerworld.dk.

- "Kenneth er en entreprenør og en opstarter af Guds nåde. Jeg ville ringe til ham anytime, hvis jeg skulle have løst samme opgave igen, men der er forskel på at starte noget op fra scratch og det at drive noget af en vis størrelse," udtaler Morten Christiansen, administerende direktør hos 3, om baggrunden for udskiftningen af direktøren.

Den nye Oister direktør, Jesper Bennike, har en fortid i Orange og Telia. Han er derfor efter Morten Christiansens vurdering den rigtige mand til jobbet, og han beskriver Jesper Bennike som en "garvet" mand i faget med erfaring inden for drift.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Katron 31-08-2011 15:43:07

En fortid hos telia...!!

Så må vi oister kunder, hellere forberede os på massive prisstigninger, og nedsat kundeservice..

0 0
Frederik 31-08-2011 21:39:39

Jeg tvivler på at kundeservicen kan blive meget dårligere, for den er allerede bund elendig.

I øvrigt er jeg så 'priviligeret' at jeg kører på det tidligere prisniveau på 5 timers-pakken til 129 kr om måneden.. de kan vel ikke skrue prisen op for eksisterende kunder uden videre?

0 0
Svend Ole Nielsen 01-09-2011 21:32:54

Næh, men de kan advare dig om prisstigninger hvorefter du så kan blive eller flytte. Dog koster 5 timer stadig (i en periode) 129..

0 0

Om brug af cookies