Øjeblikkeligt forbud mod iPhones, iPads og Galaxy produkter

En domstol i Sydkorea har forbudt salg af både Apple og Samsung produkter.

Øjeblikkeligt forbud mod iPhones, iPads og Galaxy produkter

Mens der ventes på en afgørelse på retssagen i Californien mellem Apple og Samsung, er der i den anden ende af verden med øjeblikkelig virkning, kommet et forbud mod at sælge iPhone, iPad, Galaxy-telefoner og Galaxy tablets. Det skriver Business.dk.

En domstol i Sydkorea har nu fastslået at både Apple og Samsung benytter teknologi, som den anden part ejer.

Afgørelsen fra den sydkoreanske domstol gælder i hele landet og omfatter iPhone 3GS, iPhone 4, iPad og iPad 2, samt Samsungs Galaxy S, S II og Galaxy Tab og Tab 10.1. Det er ikke de nyeste modeller, men de sælger alle stadigvæk godt.

Ligeledes skal Apple betale 207.000 kroner i erstatning til Samsung, mens de skal betale 130.000 kroner til Apple. Dette er småpenge i forhold til, de beløb der er nævnt i forbindelse med retssagen i Californien.

Retten i Sydkorea har også afvist påstanden fra Apple om, at Samsung har kopieret deres produkter.

-”Der er en række ydre designsammenfald mellem iPhone og Galaxy S, som runde hjørner og store skærme, men disse ligheder er blevet dokumenteret i tidligere produkter,” siger retten ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Temaet er ikke slut

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 13/8/2012 vinklede vi sagen videre med en artikel med fokus på Flere skoleelever får iPads – Klik her. Seneste nyt om emnet finder du her.