Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ole Sohn vil have lavere mobiltakst i EU

Ole Sohn vil have lavere mobiltakst i EU

Erhvervs- og vækstministeren Ole Sohn vil have lavere mobiltakster i EU.

Når Danmark efter nytår overtager formandsskabet for EU, så skal der kæmpes for lavere mobiltakster i EU. Det skriver Dr.dk

 

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF) siger til Dr.dk:
-”Det er sådan, at man i dag får en sms med prisen for samtaler og sms, når man passerer en grænse. Derimod er det uklart, hvad det koster at hente data via internettet, og det skal vi have lavet om på."

 

Ole Sohn ønsker en ny aftale om roamingafgifterne, der gør området markedsstyret. Det er så meningen, at konkurrencen selskaberne imellem skal presse priserne ned.

 

- “Jeg tror der er gode muligheder for at komme igennem med det. De andre lande ønsker også at tilgodese deres forbrugere og der er eksempler på helt urimelige priser, siger Ole Sohn til Dr.dk.

 

EU har allerede en aftale omkring roaming, som har været brugt til at presse priserne ned indenfor EUs grænser. Denne aftale udløber i slutningen af juni 2012.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Emil Fischer 30-11-2011 20:42:03

Har lige været i Tyskland og Holland i denne weekend, og der fik jeg 2 sms'er der stod dette i.

Opkald til danmark: 3,26 kr/min
Modtag samtale: 1,02 Kr/min
Data_ 17,50 kr/MB
Send sms 1 kr
112 gratis

og det hele stod på dansk så hvad er der at misforstå?

0 0
Carsten 30-11-2011 22:16:30

Pointen er jo, at der ikke er standardiserede takster på data ligesom der er på sms og tale, hvor taksterne som udgangspunkt er ens for alle selskaber.

Jeg har ALDRIG fattet hvorfor i alverden, man ikke satte loft på slutbrugerprisen på MB ligesom man gjorde det for efterhånden mange år siden på sms og tale.

Grunden til, man satte loft på sms og tale var jo netop, at selskaberne ikke kunne finde ud af selv at presse prisen ned via konkurrence. Så hvis Ole Sohn vil "kæmpe" for lavere datatakster, skal han være laaangt mere ambitiøs med målsætningen.

0 0
carljoe 30-11-2011 18:28:56

"Ole Sohn ønsker en ny aftale om roaming afgifterne, der gør området markedsstyret. Det er så meningen, at konkurrencen selskaberne imellem skal presse priserne ned."

Det kan sgu da umuligt være Ole Sohn der har sagt det.....

0 0
Peter Frederiksen 30-11-2011 18:44:03

Det var den Tidligere Videnskabsminister Helge Sander, som havde fast EU takst på både SMS og Opkald i EU, som sin kæphest, hvilket blev EU til sidst lave lovgivnng, da Teleselskaber i selv kunne formå at komme til enighed.

De Eu lande jeg har rejst til i år, kostede det 31 kr. pr. megabyte.

Så lav os håbe vi får EU takster til Kommunist priser!!!!

0 0
DX 30-11-2011 16:36:29

nogen der kan give tekstforfatteren en hånd med stavekontrol & korrektur. ( Ole sohn må da i øvrigt kunne forhandle en roaming aftale med Nord Korea hjem ) ;)

0 0
Johnny K. Olesen 30-11-2011 18:02:54

Den hjælpende hånd har været forbi og opdateret artiklen, så den giver nogenlunde mening.

0 0

Om brug af cookies