Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Omstridt mobilbutik fratages E-mærket

Omstridt mobilbutik fratages E-mærket

Efter megen påstyr omkring kundeklager er mobil-forretningen Danlet.dk blevet frataget E-mærket.

E-handelsfonden der står bag den elektroniske kvalitetsordning for webshops, E-mærket, har netop frataget mobilbutikken Danlet.dk retten til at anvende mærket.

I en pressemeddelelse begrundes fratagelsen med “baggrund i manglende behandling af en række forbrugerklager” og at “Danlet.dk flere gange blevet gjort opmærksom på forhold, der ikke er i overensstemmelse med aftalen om brugen af E-mærket”.

E-handelsfonden mener også, at Danlet burde havde udvist større ansvarlighed og egenhændigt have skærpet opmærksomheden på kundehenvendelser.

Det er kun anden gang i år, at en virksomhed fratages E-mærket.

Kritik

At Danlet mister E-mærket er kulminationen på lang tids kritik på diverse websites og fora.

På bedømmelsessiden Trustpilot.dk . Samlet set scorer Danlet.dk karakteren 4 ud af 10 - målt på 114 bedrømmelser.

Også på mobil-foraet Mobildebat.dk er flere brugerne utilfredse med firmaet.

Danlet ApS har ifølge pressemeddelelsen nu mulighed for at klage over fratagelsen af E-mærket.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 30-05-2011 22:44:32

Det sjove er hvis du tjekker danlet.dk på trustpilot er der blevet slettet rigtig mange negative anmeldelser - "Anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice til nærmere undersøgelse". Jeg ved ikke om det er Danlet selv der har været inde og rapportere disse anmeldelser, for at få fjernet bare en smule af al den negative omtale de får men det skulle ikke undre mig med den måde vedkommende driver forretning. I hvert fald så var den samlede vurdering for et par uger siden nede på ca 3.2 af 10.

Det viser bare lidt om hvordan en person, som befinder sig så langt udenfor de moralske grænser, driver gæk med et system som henvender sig til ærlige danskere. E-handelsmærket betyder i og for sig ingenting for Danlet. Så længe denne person får lov til at drive forretning, vil kunder fortsat blive "røvrendt". LUK BIKSEN er det eneste der dur og hvorfor det ikke for længst er gjort, er mig en gåde.

0 0
zonetrooper90 31-05-2011 11:34:22

Problemet med at "lukke biksen" er at personen bag bare kan oprette et nyt selskab og så blive ved med at snyde folk... personen skal nok dømmes og forbydes at oprette nye selskaber for at det ikke fortsætter...

og så tror jeg at PeterL har ret i at der skal gøres noget hen af betaling fra butikkerne, som er med til at sikre kunder der føler sig snydt...

0 0
Lindberg 30-05-2011 15:30:42

Det skræmmende er, at E-mærket ikke er 100 % sikker på at de kan stå inde for de forhandlere de godkender. Dette gør reelt E-mærket nytteløst, når de først reagerer efter en lang periode med problemer. For at få E-mærket bude der gå en lang række tests af den enkelte forhandler forud. Dette er der tydeligvis ikke sket her.

Jeg håber de strammer op på E-mærket.

0 0
30-05-2011 18:02:36

Problemet er at det bare er et mærke. Hvis et firma bryder med mærket så mister de det efter et stykke tid(et stykke tid hvor de kan fortsætte med at snyde forbrugerne).

De mangler nogle mere håndfaste midler, eksempelvis at selskaberne skal indbetale til en ordning som er med til at sikre forbrugerne fuld retshjælp til at føre sager mod de brodne kar som misbruger e-mærket. På den måde viser firmaerne under e-mærket at de står ved at de overholder loven og god kundeservice.

0 0

Om brug af cookies