OnePlus 2 får kæmpebatteri

Det piblede med flere små informationer om den kommende afløser til OnePlus One i en internet-spørgetime.

OnePlus 2 får kæmpebatteri

Kinesiske OnePlus brillerer i at have en alternativ kontakt til medier og deres brugere. Således indledte dele af designholdet bag OnePlus 2 i en såkaldt AMA-session (’Ask Me Anything’) på nyhedssitet Reddit.

Spørgetimen var åben for alle, men de 4 OnePlus-folk kunne ikke svare på flere af spørgsmålene forud for den officielle lancering d. 27 juli.

Der blev dog hintet og droppet indicer omkring hvad der kan forventes i den nye flagskibsdræber.

Se også: OnePlus 2 får hele 4 GB lynhurtig RAM

Oneplus one
OnePlus Two gemmer sig bag denne One Plus One

Storskærm og et kæmpebatteri

OnePlus One er en stor mobil, hvis mål placerer den i phablet-genren. Fordelen er at det giver plads til et stort 5,5” display, en størrelse som forbliver aktuel i den kommende to’er. Et billede af OnePlus One oven over 2’eren indikerer dog at den ikke bliver større – for 2’eren er ikke til at syne.

Selvom dimensionerne ikke vil vokse, vil batteriet få et løft. OnePlus-holdet siger at den vil får et batteri på 3.300 mAh – mere end nogen anden phablet under 5,9” og 200 mAh mere end hos forgængeren.

Flere covers og 4G-bånd

Med OnePlus Two vil du kunne vælge mellem flere finishes og covers end de tre der fulgte med OnePlus One. OnePlus One vil samtidig komme i tre varianter til henholdsvis det kinesiske, det amerikanske samt det europæiske marked. Den europæiske variant vil understøtte LTE bånd 1/3/5/7/8/20, hvilket betyder at den kan koble sig til alle danske 4G-netværk.

Hvorvidt salget igen vil foregå ved hjælp af OnePlus’ udskældte invitationssystem blev ikke kommenteret.

Prisen på OnePlus 2 er heller ikke præciseret, men vil givetvis offentligøres til den lanceringseventet d. 27. juli.

Se også: Nu kan du købe OnePlus’ gratis virtual reality-brille

Efterfølgende nyt om temaet

Siden vi bragte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 8/7/2015 pustede redaktionen nyt liv til historien med nyheden OnePlus 2 får hele 4 GB lynhurtig RAMKlik her og læs historien.. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..