Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 2 kan fra i dag købes - hvis du har en invitation

OnePlus 2 kan fra i dag købes - hvis du har en invitation

Salget af OnePlus 2 er i dag skudt i gang, men kun forudsat at du har fået fingrene i en af de svært tilgængelige invitationer.

Salget af OnePlus 2 er officielt skudt i gang, men den bliver svær at få fat i til en begyndelse.
Salget af OnePlus 2 er officielt skudt i gang, men den bliver svær at få fat i til en begyndelse.

OnePlus 2 kan nu købes, hvis du altså er blandt de få, der allerede har fået fat i en invitation.

I et forumindlæg fortæller en OnePlus-medarbejder nærmere om, hvordan startskuddet på salget af 2. generation af firmaets smartphone foregår.

Læs også: OnePlus 2 er officiel: Hardware i topklasse til stærk pris

Fra i dag klokken 10:00 dansk tid er det muligt at bestille OnePlus 2 direkte på den officielle hjemmeside. Herfra vil der for europæiske - og dermed danske - kunder gå mellem 3-5 dage, hvor ordren behandles. Til sidst sendes OnePlus 2 til dig direkte fra et europæisk varehus som med OnePlus One.

Lige som med forgængeren skal du igen bruge en invitation for at købe telefonen. Det gør OnePlus i et forsøg på at nedbringe de risici, der er ved at have en stor lagerbeholdning og måske ende med et kæmpe parti af usolgte smartphones.

Det betyder, at du må på jagt efter en invitation, hvis du vil erhverve den nye telefon helt fra start. Selv om OnePlus har hævdet, at produktionen af OnePlus 2 er skruet 30-50 gange op, skal du formentlig stadig forvente et sløvt salg her til en begyndelse.

Læs også: Sammenligning: OnePlus 2 vs OnePlus One, Samsung Galaxy S6 og LG G4

Det er nemlig kun ganske få invitationer, der er givet ud på nuværende tidspunkt. OnePlus har eksempelvis arrangeret en såkaldt ”WHAT WOULD YOU DO FOR THE 2”-konkurrence, hvor du kunne tage imod en af ti udfordringer og deltage i kampen om at vinde en invitation. I et fransk butikscenter har OnePlus også delt fysiske invitationer ud.

Denne uofficielle hjemmeside sælger allerede den nye OnePlus 2 uden du behøver en invitation.
Denne uofficielle hjemmeside sælger allerede den nye OnePlus 2 uden du behøver en invitation.

Køb uden invitation hos ny forhandler

Du må formentlig derfor væbne dig med lidt tålmodighed endnu, hvis du venter på at kunne købe telefonen. Der er dog allerede åbnet en uofficiel forhandler af telefonen, som sender internationalt. Det er den samme europæiske version, som der sælges til Danmark fra OnePlus selv, og den bør derfor fungere problemfrit. Hvad du derimod ikke får, er den samme garanti og support fra OnePlus.

Læs også: OnePlus-stifter: OnePlus 3 allerede i år?

Priserne på den uofficielle hjemmeside lyder på mellem 3.400 og 3.570 kroner for 16 GB og mellem 3.740 og 3.910 kroner alt efter hvilken type bagside, du vælger.

Hvis du ikke tør at tage chancen gennem uofficielle kanaler, er der altså ikke andet for end at vente på, at salget og uddelingen af invitationer ryger i vejret.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies