Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oneplus 2 kan nu købes uden invitationer - for altid

Oneplus 2 kan nu købes uden invitationer - for altid

OnePlus 2 fra kinesiske OnePlus kan fra i morgen købes uden brug af invitationer - og denne gang er det for altid.

Foto: OnePlus.net

OnePlus har en sjælden gang eksperimenteret med åbent salg af sine smartphones, men det har kun været i meget korte perioder.

Denne gang skrottes de hidtil nødvendige invitationer for at den helt store topmodel, OnePlus 2 - permanent. Det skriver OnePlus-medstifteren, Carl Pei, i en forumtråd.

Helt præcist kan du fra den 5. december købe OnePlus 2 på den officielle hjemmeside lige som du kan det med de fleste andre smartphones på markedet.

Med sidste års One-topmodel gik der hele lige præcis et år efter lanceringen, før OnePlus fjernede de - i starten - svært tilgængelige invitationer. I år er ventetiden reduceret til ”kun” 4 måneder, lige som antallet af invitationer også er spredt væsentligt hurtigere.

Læs også: Nu kan OnePlus X og 2 købes uden invite - for en stund

OnePlus 2 findes, lige som forgængeren, i to varianter med henholdsvis 3 GB RAM og 16 GB lagerplads for 2.499 kroner, mens den mere populære variant med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads ligger på 2.999 kroner.

Skulle det alligevel være den seneste model, OnePlus X, som du er interesseret i, kan du slå til fra den 5. til 7. december, hvor den også kan købes uden invitationer. Er det en OnePlus-smartphone, som står på ønskelisten hos en bekendt, er weekendsalget altså en gylden mulighed for at få fingrene i en.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies