Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 2 kan snart købes uden en invitation

OnePlus 2 kan snart købes uden en invitation

Som kompensation for en problemfyldt og langsom salgsstart af OnePlus 2 vil firmaet snart åbne helt op for salget, men kun for en kort bemærkning.

Salget af OnePlus 2 har ikke været helt uden  problemer den første måned efter lanceringen. Det undskylder firmaets grundlægger, Carl Pei, nu for over for fans, samarbejdspartnere og medarbejdere i et forumindlæg.

Som en trøst kan du derfor snart købe OnePlus 2 helt uden brug af en af de svært tilgængelige invitationer.

Læs også: OnePlus 2: Nu bliver invitationerne rullet ud

I forumindlægget skriver han, at firmaet planlægger at åbne fuldstændigt op for salget af telefonen enten i slutningen af denne måned eller i starten af næste måned for at gøre købsoplevelsen en tand mere smertefri, end den hidtil har været efter forsinkelser og mindre problemer med kvaliteten af telefonen.

Der vil blive tale om et såkaldt ”flash sale”, som det kinesiske firma tidligere har praktiseret med OnePlus One, da den kun kunne fås gennem invitationer. Det vil altså sige, at OnePlus 2 på et forudbestemt tidspunkt bliver mulig at købe som enhver anden telefon online, men kun i en time.

Læs også: OnePlus 2: Gennemført efterfølger med små skavanker [TEST]

Prisen på en OnePlus 2 med 3 GB RAM og 16 GB lagerplads ligger på 2.499 kroner, mens du skal af med 2.999 kroner, hvis du vil have modellen med hele 4 GB RAM og 64 GB lagerplads.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies