Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 2 på vej, overvejer en mini

OnePlus 2 på vej, overvejer en mini

OnePlus’ direktør bekræfter, at en afløser til OnePlus er på tegnebrættet og at mini-variant overvejes

Selvom åbent salg af OnePlus One lader vente på sig er efterfølgeren allerede nu i støbeskeen. Under en uformel ’Ask Me Anything’-session på nyhedsforummet Reddit, fremlagde OnePlus’ direktør Carl Pei firmaets planer for kommende telefoner.

Direktøren bekræftede at OnePlus 2 er på tegnebrættet og at virksomheden satser på en lancering i andet eller tredje kvartal næste år. Samtidig åbner Carl Pei døren for en mulig ’mini’-variant af stormobilen. Direktøren bekræfter: ”vi har bemærket at mange efterlyser en mindre enhed og vi er lydhøre overfor idéen. Vi overvejer det.”

Læs også: OnePlus One - Sådan spiller man sænke flagskibe [TEST]

Direktøren vil ikke udtale sig om konkrette salgstal eller det kontroversielle invite-baserede salg. Igennem flere af svarende var support, bugfixes og tilbehør derimod hovedfokus. Carl Pei forsikrede også at, det ellers aflyste bambus-cover vil være til salg igen i løbet af oktober.

OnePlus One ser dermed ud til at række ud til både nye og eksisterende kunder. Køb af OnePlus One foregår stadigt igennem det berygtede invite-system, 4 måneder efter den officielle introduktion.

Læs også: OnePlus One uden invitation sidst i november

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thorbjørn Flinker Olsen 03-10-2014 09:22:50

Har i en invite i vil sende? :)

0 0
Dade Vinkler 30-09-2014 16:24:41

jeg har OnePlus One nu og det er en rigtig lækker telefon, men står af ved 2ern hvis den kommer med en mindre skærm så køber jeg heller Nexus 6 som skulle komme med en 5.9 " skærm

0 0
Naggie21 30-09-2014 16:26:30

Måske du skal pudse brillerne lidt. Der snakkes ikke om, at 2'eren vil få mindre skærm. Der snakkes om, at udover en 2'er, så vil de overveje, om de også skal lave en mini ;)

2 0

Om brug af cookies