OnePlus 2 på vej, overvejer en mini

OnePlus’ direktør bekræfter, at en afløser til OnePlus er på tegnebrættet og at mini-variant overvejes

OnePlus 2 på vej, overvejer en mini

Selvom åbent salg af OnePlus One lader vente på sig er efterfølgeren allerede nu i støbeskeen. Under en uformel ’Ask Me Anything’-session på nyhedsforummet Reddit, fremlagde OnePlus’ direktør Carl Pei firmaets planer for kommende telefoner.

Direktøren bekræftede at OnePlus 2 er på tegnebrættet og at virksomheden satser på en lancering i andet eller tredje kvartal næste år. Samtidig åbner Carl Pei døren for en mulig ’mini’-variant af stormobilen. Direktøren bekræfter: ”vi har bemærket at mange efterlyser en mindre enhed og vi er lydhøre overfor idéen. Vi overvejer det.”

Læs også: OnePlus One – Sådan spiller man sænke flagskibe [TEST]

Direktøren vil ikke udtale sig om konkrette salgstal eller det kontroversielle invite-baserede salg. Igennem flere af svarende var support, bugfixes og tilbehør derimod hovedfokus. Carl Pei forsikrede også at, det ellers aflyste bambus-cover vil være til salg igen i løbet af oktober.

OnePlus One ser dermed ud til at række ud til både nye og eksisterende kunder. Køb af OnePlus One foregår stadigt igennem det berygtede invite-system, 4 måneder efter den officielle introduktion.

Læs også: OnePlus One uden invitation sidst i november

Det sidste nye i fortællingen

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 19/9/2014 kørte vi sagen om OnePlus One uden invitation sidst i november – Artiklen kan du læse her her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..