Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 2 viser imponerende resultater i hastighedstest

OnePlus 2 viser imponerende resultater i hastighedstest

Anden generation af smartphonen OnePlus bliver udstyret med kraftig processor, der scorer lige så godt som Samsung Galaxy S6.

Dette er et bud på, hvordan den kommende OnePlus 2 kan komme til at tage sig ud.
Dette er et bud på, hvordan den kommende OnePlus 2 kan komme til at tage sig ud.

Den kommende smartphone, OnePlus 2, som ventes at komme på markedet i tredje kvartal i år, dukker op i en såkaldt benchmarktest, der tester telefonens ydeevne - og det ser ganske lovende ud.

I dag dukker et testresultat op i programmet Geekbench, som tester processorens ydeevne på både Android- og iOS-smartphones samt computere.

Læs også: Mulig pris på OnePlus Two afsløret af direktør

I testen ses hvad der regnes for at være OnePlus 2 vurderet ud fra det medfølgende modelnummer, A2001, hvor den nuværende OnePlus One hedder A0001.

Testen afslører også, at der sidder en processor fra Qualcomm på 8 kerner med det interne modelnavn MSM8994 - eller med andre ord den i starten problemramte Snapdragon 810, som der også sidder i HTC One M9.

Lige så kraftig som Samsung Galaxy S6

I Geekbench-testen foretages en måling af, hvor godt de enkelte kerner præsterer og bagefter en samlet pointscore med alle 8 kerners præstation lagt sammen. Den enkelte kerne i processoren scorer 1.256 point. Det er lige midt imellem Samsung Galaxy S6 (1.250) og S6 Edge (1.306) med iPhone 6 som smartphonen i toppen med 1.613 point.

Læs også: OnePlus og Cyanogen afslutter sit samarbejde

I den samlede pointscore får OnePlus 2 4.093 point og siger sig lige under Galaxy S6 med kun 7 point mere. Det er næsten 1.000 point mere end hvad HTC One M9 med præcis den samme processorer scorer i testen.

OnePlus 2 tegner altså til at blive en smartphone med ganske habile specifikationer og til en fornuftig pris, idet de 3 GB RAM i den nuværende One vedbliver i denne 2'er.

De nærmere specifikationer kendes endnu ikke, men hvis OnePlus fortsætter i samme spor som sidste år, kan der endnu nå at ske flere ændringer af hardwaren inden en lancering til efteråret.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies