Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 3 kan købes uden invitationer fra den 14. juni

OnePlus 3 kan købes uden invitationer fra den 14. juni

Efter to år skrotter OnePlus omsider det omstridte invitationssystem, når den nye topmodel officielt lanceres og kan købes fra den 14. juni.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

Holdningerne til den kinesiske smartphoneproducent OnePlus er mange - dels på grund af firmaets ofte utraditionelle markedsføring, og dels fordi det hidtil har været påkrævet at få fat i en særlig invitation for overhovedet at kunne købe OnePlus’ smartphones.

Læs også: Nu kan du få lov til at teste den kommende OnePlus 3

OnePlus har gradvist åbnet op for salget af dets telefoner ved at fjerne kravet om invitationer adskillige måneder efter de er blevet lanceret, og forventningen var derfor, at det samme ville gentage sig med den kommende OnePlus 3..Men det bliver ikke tilfældet, viser det sig. I en forumtråd er der nemlig interessant nyt fra OnePlus’ medstifter, Carl Pei. Heri melder han ikke kun ud, at OnePlus 3 officielt lanceres tirsdag den 14. juni, men også at kravet om invitationerne forsvinder – for altid.

Du vil derfor kunne besøge OnePlus’ hjemmeside og lægge den nye telefon i indkøbskurven og købe den med det samme – lige som du kan på enhver anden webshop.

Læs også: Første pressefoto af OnePlus 3 lækket: Får metalbagside

Årsagen til, at de omstridte invitationer endelig er væk, er at OnePlus nu har fået opbygget en så stor forretning, at der ikke længere er behov for at begrænse produktionen og salget af telefonerne for at nedbringe risikoen for at have et stort parti i overskud, der ikke kan sælges.

Billeder fra den kinesiske godkendelsesinstans TENAA viser her designet frem.
Billeder fra den kinesiske godkendelsesinstans TENAA viser her designet frem.
Foto: Tenaa.com.cn

Sådan følger du med i lanceringen af OnePlus 3

OnePlus eksperimenterede sidste år ved at lancere topmodellen OnePlus 2 i en virtual reality-oplevelse og igennem en Android-app lavet til formålet. Det er tilfældet igen i år, hvor du kan downloade appen OnePlus 3 Launch: The Loop, hvis du har et virtual reality-headset eller en brille.

Det særlige ved årets lancering er, at de 30.000 brugere, der var hurtige til at få en gratis OnePlus Loop VR-brille, har eksklusiv mulighed for at købe OnePlus 3 i en virtual reality-webshop via Loop-appen før alle andre.

Læs også: OnePlus 3 kommer med Googles nyeste Android N-software

Det betyder, at brugere med adgang via i OnePlus’ virtual reality-app kan købe OnePlus 3 fra tirsdag den 14. juni klokken 18:30, mens alle andre købere i den almindelige webshop kan købe et eksemplar samme dag fra klokken 21:00. Og det er som sagt uden brug af invitationer.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies