Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 5 afsløres den 20. juni ved event i Danmark

OnePlus 5 afsløres den 20. juni ved event i Danmark

OnePlus bekræfter, at topmodellen OnePlus 5 bliver afsløret tirsdag den 20. juni. Samtidig arrangerer producenten en 'Pop-Up Event' i København.

Foto: Androidpolice.com

Ventetiden er snart ovre, hvis du venter utålmodigt på, at OnePlus' næste flagskib, OnePlus 5, bliver afsløret. På OnePlus’ hjemmeside bekræfter den kinesiske smartphoneproducent nemlig, at sløret bliver løftet for den nye topmodel tirsdag den 20. juni klokken 18:00 dansk tid.

Afsløringen af OnePlus 5 var ellers rygtet til at finde sted allerede den 15. juni, men du må altså væbne dig med en smule ekstra tålmodighed, da det hele som bekendt først finder sted fem dage senere.

Læs også: Knivskarpt billede af OnePlus 5 lækket 

I år ser der ikke ud til at være fokus på virtual reality ligesom ved flere af de tidligere OnePlus-præsentationer. I stedet vil der, formentlig som supplement til en livestream eller andre aktiviteter online, være såkaldte ’Pop-Up Events’ 10 forskellige steder rundt omkring i verden.

OnePlus arrangerer såkaldte Pop-Up Events, bl.a. i en af 3's butikker i København.
OnePlus arrangerer såkaldte Pop-Up Events, bl.a. i en af 3's butikker i København.

'Pop-Up Event' i blandt andet Danmark

For første gang afholder OnePlus en lancering af en nyt produkt på dansk jord. Det kommer til at ske i samarbejde med teleselskabet 3, hvor der vil være mulighed for at købe OnePlus 5 som nogle af de første, oplyser OnePlus på sin hjemmeside. Dermed må det mere eller mindre være bekræftet, at 3 også kommer til at føre OnePlus 5 i sin portefølje ligesom OnePlus 3T. Eventen kommer til at finde sted i 3's butik på adressen Vimmelskaftet 35 i København fra klokken 16:00.

Det er endnu uvist, hvad OnePlus 5 helt præcist kommer til at koste, men rygter har i længere tid peget på, at prisen vil stige i forhold til OnePlus 3T, som kan købes fra 3.299 kroner. Til gengæld er et knivskarpt pressefoto af topmodellen blevet lækket, som viser et nyt design - dog stærkt inspireret af iPhone 7 Plus.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies