OnePlus 5 stryger til tops i benchmark-test

OnePlus’ kommende OnePlus 5 topmobil indtager topposition i Geekbench 4 benchmarktesten.

OnePlus 5 stryger til tops i benchmark-test

OnePlus kommende flagskib ser ud til at følge op på tidligere modellers tradition for at byde på absolut topydelse til nedsat pris.

Den første tests taget med telefonen, foretaget af kilder tæt på nyhedssitet gsmarena.com, stryger modellen nemlig til tops blandt Android-feltet i de to benchmarkdiscipliner Geekbench 4 Single-core og Multi-core.

I testen for flerkernet ydelse scorer OnePlus 5 mere end nogen anden mobil – i alt 6.687 point. Det er omkring 300 points mere end testen tidligere førsteplads, Samsung Galaxy S8+ og mellem 500 og 1.000 points mere end Huaweis Mate 9 eller Apples iPhone 7 Plus.

I testen for enkeltkernet ydelse, bliver OnePlus 5 distanceret af iPhone 7 Plus
bemærkelsesværdige A10 processor der her rammer 3.473 points mod 1.963 points i OnePlus 5. OnePlus kommende toptelefon placerer sig dog side om side med dagens hurtigste Android-smartphone Samsung Galaxy S8+.

Se også:  Ny OnePlus 5 info: får væsentligt større batteri

geekbench 4
Foto: gsmarena.com

De lækkede tests er foretaget med en OnePlus 5 med Android 7.1.1 ombord. Da softwaren fortsat er i en tidlig udgave, er her ikke nødvendigvis være 100% retvisende resultater der vil matche OnePlus 5 modeller når handlen.

Det skal også tage in mente at OnePlus er blevet taget i at fifle med netop benchmark-resultater.

Se også:  OnePlus afsløret i snyd med hastigheden i benchmarkapps

OnePlus 5 spås til at få debut i løbet af sommeren med en af markedets stærkeste processorer, en Snapdragon 835 octa-core, samt hele 8GB RAM.

Fortsættelsen:

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 8/5/2017 kom der nyt i sagen med en ny vinkel på Overblik: Nye fotos af iPhone 8, Microsofts nye satsninger og OnePlus NytKlik her for at læse artiklen.. Se også seneste nyt om temaet her.