Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 5T Star Wars Limited Edition kommer til Danmark

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition kommer til Danmark

Er du fan af både OnePlus og Star Wars? Så er der godt nyt, for den nye OnePlus 5T Star Wars Limited Edition kommer til salg i Danmark den 14. december.

Foto: OnePlus

OnePlus kunne i går offentliggøre en helt særlig variant af flagskibet OnePlus 5T - nemlig en særlig Star Wars-udgave i anledning af, at Star Wars: The Last Jedi har premiere i biograferne den 13. december.

Det markerer OnePlus ved at nyt partnerskab med Disney, som har resulteret i den specielle udgave af OnePlus 5T i Stormtrooper-farver. I første omgang var der udsigt til, at OnePlus 5T Star Wars Limited Edition kun ville blive sat til salg i Indien, men nu bekræfter producenten på OnePlus' danske forum, at den kommer til salg i Danmark, Finland og Sverige - som de eneste lande i hele Europa.

Læs også: OnePlus 5T udkommer i Star Wars Limited Edition

Salget af OnePlus 5T Star Wars Limited Edition begynder dagen efter, at filmen har premiere. Det vil altså sige torsdag den 14. december. Den særlige udgave af OnePlus 5T vil være mulig at købe både på OnePlus’ hjemmeside og i YouSee og 3’s butikker rundt omkring i landet.

Denne Star Wars-udgave af OnePlus 5T benyttes også til at markere OnePlus’ 4 års jubilæum som smartphoneproducent. Om der i den forbindelse kommer nogle særlige tilbud eller andre spændende ting og sager, er endnu uvist. Ligeså er det også uvist, hvad OnePlus 5T Star Wars Limited Edition kommer til at koste samt hvor mange eksemplarer af telefonen der er til rådighed.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies