OnePlus 6 består ondskabsfuld test

OnePlus er netop blevet præsenteret, men det afholder ikke JerryRigEverything fra at torturere den. Ikke for sarte sjæle.

OnePlus 6 består ondskabsfuld test

OnePlus 6 præsentationen vi længe har set frem til er nu overstået. Vi har selv fået en OnePlus til test, og vi er allerede i fuld gang. Desværre har OnePlus også kastet en 6’er efter JerryRigEverything. JerryRigEverything er en Youtuber, der er blevet kendt på hans tortur af elektronik.

Hvorfor gør han det? Han bruger den samme fremgangsmåde med hver smartphone han tester, så man kan få et indtryk af hvor godt den holder. Han deler testen op i tre: en ridsetest, en varmetest og en test hvor han prøver at bukke telefonen.

Læs også: OnePlus 6: Dansk pris og tilgængelighed i Danmark

Kan du ikke lide lyden af elektronik der bliver mishandlet, så skal du nok ikke se med. Her er videoen:

OnePlus 6 klarer testen ganske godt. Godt nok er det en noget anderledes test, men den fortæller lidt om holdbarheden, specielt på længere sigt. Det virker som om OnePlus 6 er en ganske holdbar telefon. 

Jeg vil dog ikke gøre det samme med vores…

Læs også: OnePlus lancerer trådløse Bullets-øretelefoner

Seneste nyt

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. mobilsiden kørte videre med bolden. 16/5/2018 fortsatte vi fortællingen med artiklen om Video: Mobilsiden unboxer OnePlus 6 – Tjek artiklen her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..