Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 6 bliver dyrere end OnePlus 5T

OnePlus 6 bliver dyrere end OnePlus 5T

Lækkede priser indikerer, at OnePlus hæver prisen på den kommende OnePlus 6 med omkring 400 kroner. Dertil kommer en helt ny variant med 256 GB lager.

OnePlus 6.
OnePlus 6.
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Du bør forvente en lille prisstigning på den kommende OnePlus 6 sammenlignet med sidste års flagskib, OnePlus 5T. Det viser priser, som hjemmesiden GizmoChina er kommet i besiddelse af.

Der er tale om de kinesiske priser, som bør give ene god idé om, hvad de danske priser kommer til at ligge på. Ifølge hjemmesidens kilde, som flere gange før har ramt plet, når det kommer til OnePlus-afsløringer, får OnePlus 6 med 64 GB lagerplads en kinesisk pris på 3.299 yuan. Til sammenligning koster OnePlus 5T med 64 GB lager 2.999 yuan.

Der er dermed tale om en forholdsvis lille stigning på 10 %, og det vil betyde, at den billigste OnePlus 6 med 64 GB lagerplads formentlig vil koste omkring 4.199 kroner. Prisstigningen vil dermed være på omkring 400 kroner.

Læs også: OnePlus bekræfter: OnePlus 6 får hak i skærmen

Hvis vi tager et kig på OnePlus 6 med 128 GB lagerplads, bør du også forvente en prisstigning på omkring 400 kroner. Den ventes at få en kinesisk pris på 3.799 yuan, hvor OnePlus 5T med samme mængde lager koster 3.499 yuan. Det giver en prisstigning på 8,6 %, og dermed vil OnePlus 6 med 128 GB lager formentlig løbe op i omkring 4.699 kroner. Til sammenligning koster OnePlus 5T med 128 GB lagerplads 4.299 kroner.

Som noget helt nyt vil OnePlus også lancere en smartphone med hele 256 GB intern lagerplads - noget der ikke før er set fra producenten. Denne model vil få en kinesisk pris på 4.399 yuan, og det vil give en dansk pris på mellem 5.399 og 5.599 kroner, forudsat af prisstigningen på denne ligner de øvrige modellers.

Lagerplads OnePlus 5T OnePlus 6 (rygte)
64 GB 3.799,- 4.199,-
128 GB 4.299,- 4.699,-
256 GB Findes ikke 5.399-5.599,-

Får tidligere debut end normalt

OnePlus har for vane at lancere den nye topmodel hen over sommeren, men det ser ud til, at lanceringen i år finder sted noget tidligere end normalt. GizmoChinas kilde kan ikke sætte en præcis dato på, hvornår OnePlus 6 bliver lanceret, men det vil angiveligt ske nogle uger efter lanceringen af Oppo R15, som blev en realitet for to uger siden.

Ifølge hjemmesiden bør vi derfor allerede få OnePlus 6 at se i slutningen af denne måned. Det vil altså betyde, at OnePlus 6 bliver lanceret to måneder før OnePlus 5, som først blev afsløret den 20. juni sidste år.

Læs også: evleaks afslører knivskarpt billede af OnePlus 6

Designmæssigt er der i løbet af de forgangne uger blevet afsløret flere nye ting om OnePlus 6. Den får en helt ny bagside, som ser ud til at være udført enten i glas eller plastik, og der vil efter alt at dømme også være minimum to forskellige finishes at vælge mellem: en blank sort bagside og en koksgrå plastikbagside.

OnePlus 6-cover.
OnePlus 6-cover.
Foto: Gizmochina.com

Kameraerne på bagsiden får helt nye pladser i midten frem for i venstre side. Det bekræftes yderligere af et billede, som GizmoChina er kommet i besiddelse af. Her ses et rødt cover til OnePlus 6 med kamerahuller, der matcher tidligere lækkede billeder. Dermed kommer OnePlus ikke til at følge designstilen fra Oppo og vivo i lige så høj grad, som det har været tilfældet med de foregående modeller.

Og dog alligevel. Foran ser det nemlig ud til, at OnePlus 6 vil ligne den seneste topmodel fra Oppo, R15. Her vil nemlig være et hak i skærmen ligesom i iPhone X - noget der pludselig er kommet på mode hen over de seneste halve års tid. OnePlus er klar over, at det er en omdiskuteret designfeature og har derfor også brugt meget tid og energi på at forsøge at retfærdiggøre det nye hak i skærmen i den kommende topmodel.

Tirsdag aften bekræftede OnePlus, at det næste flagskib, ikke overraskende, får navnet OnePlus 6. Dertil oplyste producenten, at den udstyres med en Snapdragon 845-processor, og måske mere interessant - at den kommer i den førnævnte variant med 256 GB lagerplads sammen med 8 GB RAM.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies