OnePlus 6 bliver vandtæt

OnePlus 6 bliver den første OnePlus telefon, som ikke vil tage skade af et bad i ny og næ.

OnePlus 6 bliver vandtæt

Telefoner fra OnePlus er kendte for deres imponerende specifikationer til en billigere pris, end hvad man ser hos konkurrenterne. Dog har der været to områder, hvor mange dyrere telefoner, stadig har været foran OnePlus: kamera og en IP certificering.

Men vi ved allerede, at OnePlus er under kærlig behandling af det kendte foto website DxOMark, hvilket kunne tyde på en kameratest, som OnePlus gerne vil vise frem, sammen med præsentation af selve telefonen.

IP Certificerting på OnePlus 6

Men nu ser det også ud til at OnePlus 6 får en IP certificering.. Hvilken certificering der er tale om, må vi vente lidt endnu med, at få at vide. Men i et nyligt tweet fra OnePlus selv, skriver de følgende:

“Hader du ikke bare når det regner og du ikke længere kan bruge din telefon? Det gør vi også ;-)”

Her er OnePlus’ tweet:

oneplus 6 tweet
Foto: OnePlus

Her er et direkte link til tweetet.

Nu kan vi måske se frem til high-end specifikationer, et godt kamera, IP certificering og ikke mindst til en fornuftig pris, dog lidt dyrere end tidligere. Er jeg den eneste der er spændt på at se OnePlus 6?

Læs også: Nye billeder viser OnePlus 6 frem – kommer i blå

Mere om sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 10/4/2018 fulgte vi op med sagen; Nye billeder viser OnePlus 6 frem – kommer i blå – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..