OnePlus 6: Første test peger på imponerende ydelse

OnePlus’ kommende toptelefon ser ud til at blive noget af en muskelmobil

OnePlus 6: Første test peger på imponerende ydelse

Kinesiske OnePlus hviler sjældent længe på laurbærrene, hvert halve år er selskabet klart med en ny toptelefon.

Efterhånden som deres eksisterende flagskib, OnePlus 5T, får nogle måneder på bagen begynder de første indikationer om hvad afløseren – givetvis kaldt OnePlus 6 – vil byde på.

Her kan netmediet Androidcentral røbe, hvad OnePlus vil opnå af testresultat i den populære benchmark Antutu. Og holder resultatet stik, vil kan OnePlus 6 kalde sig for den nye champ i disciplinen.

Her opnår telefonen en score på 276.510 points – omkring 3.000 points højere end den regerende mester, den endnu uudgivne Xiaomi Mi Mix 2S. I selvsamme disciplin scorer iPhone X op til 226.000 points, mens Samsung Galaxy S9 topper ved 245.000 points.

Hvorvidt OnePlus 6 resultatet vil afspejle sig i en reel højere ydelse i hverdagen er fortsat uvist. OnePlus er tidligere blevet grebet i at ’optimere’ deres Android-software til at opnå urealistisk høje benchmark-resultater.

OnePlus 6 regnes med at få Qualcomms Snapdragon 845 octa-core processor ombord, givetvis med op til 8GB RAM i sidevognen.

Læs også:  De måske første billeder af OnePlus 6 er lækket

Et iPhone X-lignende display

Ud fra testen ses det også, at med OnePlus 6 stærke processor følger et nyt display-format på 19:9 og 6,28 tommer. Det vil byde på en opløsning på 2.280 x 1.080 pixels, hvilket vil gøre skærmen lige så bred som tidligere OnePlus 5 telefoner, men gøre det ekstra højt.

For at udnytte frontens areal maksimalt, forventes OnePlus at lave et hak øverst i displayet, så skærmen kan indtage hele frontarealet – samme designsløsning som Apple benytter i deres iPhone X.

En tidligere lancering?

I forhold til tidligere lanceringer, er det lidt uventet at OnePlus 6 nu allerede begynder at dukke op i felten.

I de seneste år har OnePlus valgt at lancere deres flagskib i løbet af juni måned, men med tidlige samples ude nu, kan en eventuel lancering foregå rettere før end senere. 

Se også:  OnePlus’ medstifter skyder rygte om ny OnePlus X2 ned

Sidste tilføjelse til sagen

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden kunne ikke lade være. 28/2/2018 var der nyt om emnet i en artikel omkring temaet De måske første billeder af OnePlus 6 er lækketKlik her og læs historien.. Tjek også seneste nyt om temaet her..