OnePlus 6T blandt historiens største opdagelser i ny promo-video

OnePlus sammenligner fingeraftrykslæseren i skærmen med de ægyptiske pyramider i ny video.

OnePlus 6T blandt historiens største opdagelser i ny promo-video

Fingeraftrykslæser i skærmen.

Det er den helt store nyhed i OnePlus 6T, i hvert fald hvis man skal tro den seneste reklamevideo fra den kinesiske producent. Her bliver OnePlus 6T smidt ind under samme kategori som Ægyptens pyramider og månelandingen i 1969.

Læs også: Lækkede billeder og specs: Her er OnePlus 6T

Umiddelbart lidt af en overdrivelse fra OnePlus’ side, ikke desto mindre en flot video. Det der til gengæld er interessant, er slutningen af videoen, hvor vi får lov til at se en brøkdel af den kommende telefon.

Udover fingeraftrykslæseren, så kan man se højtaleren til venstre og USB-C indgangen i midten af telefonens bund. Det er altsammen en kendt hemmelighed og ikke overraskende. Det eneste nye er, at der nu er placeret et gitter til højre for USB-C indgangen. Det er højst sandsynligt bare mikrofonen men kunne også være en ekstra højtaler.

Læs også: OnePlus 6T får ti procent større batterikapacitet

Ifølge planen bliver OnePlus 6T lanceret den 17. oktober, hvilket måske endda er en smule sent i nogle lande, da der raporteres om mangel på OnePlus 6-enheder rundt omkring.

Fortsættelse af sagen

Ties kan hvad ties kan, men ikke i denne sag. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 2/10/2018 gik redaktionen videre med sagen; Lækkede billeder og specs: Her er OnePlus 6T – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Oneplus..