OnePlus 6T: Lækket invitation bekræfter lanceringsdato

Den 17. oktober har tidligere været rygtet som dagen, hvor OnePlus 6T vil blive præsenteret. Det bekræfter et lækket invitationsbrev nu.

OnePlus 6T: Lækket invitation bekræfter lanceringsdato

Det ser ud til at vi kun er små fire uger fra en præsentation af OnePlus 6T. Den 17. oktober har tidligere været rygtet som den dag, hvor vi endelig vil se næste flagskib fra OnePlus. Nu har et lækket invitationsbrev bekræftet dette. 

På selve invitation står der Unlock The Speed, hvilket sandsynligvis hentyder til den indbyggede fingeraftrykslæser, som kommer i 6T.

Læs også: OnePlus 6T får fingeraftrykslæser indbygget i skærmen

OnePlus 6T skulle blive lanceret med en Snapdragon 845, 6GB eller 8GB RAM og 64GB, 128GB eller 256GB lagerplads. Præcis ligesom nuværende OnePlus 6. Til gengæld bliver den den første OnePlus til at få Android 9 Pie direkte fra salgsæsken.

oneplus 6t invitation
Lækket invitation til OnePlus 6T event i Indien. Den 17. oktober bliver dagen for præsentationen.

Desværre bliver den også den første OnePlus telefon, som ikke længere har et 3,5mm jackstik. Dette er tidligere blevet bekræftet af OnePlus selv. Det giver til gengæld plads til at større batteri. Hvad er vigtigst: Større batteri eller 3,5mm jackstik?

Læs også: 3,5 mm port til jackstik forsvinder i OnePlus 6T

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Efterfølgende nyt om temaet

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 26/9/2018 fortsatte vi fortællingen med sagen om OnePlus får snart dansk support – Artiklen kan du læse her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.