Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 6T McLaren Edition kan købes fra i dag

OnePlus 6T McLaren Edition kan købes fra i dag

Den nyligt lancerede specialudgave af OnePlus 6T med McLaren logoet kan købes fra i dag.

OnePlus 6T McLaren udgaven.
OnePlus 6T McLaren udgaven.
Foto: Mobilsiden.dk

Samarbejdet mellem OnePlus og bilproducenten McLaren, bragte os den lækre specialudgave af OnePlus 6T med efternavnet McLaren Edition. Det var ikke bare en ny farve de lancerede, men en forbedret, men også dyrere, udgave.

OnePlus 6T McLaren Edition byder nemlig på hele 10GB RAM, hurtigere Warp Charge opladning og et et nyt flot design. Der er stadig glas på forside og bagside, men under finder man kulfiber fra en McLaren Formel 1 bil, med en diskret papaya-orange farve i yderkanten bagpå og halvvejs op af telefonen. Resten af tilbehøret til den er også farvet i sort og orange, så det matcher telefonen.

Den er en officielt stykke McLaren merchandise, hvilken man ser på den farveskiftende label på bagsiden af salgsæsken. En æske som også indeholder en lille trofæ med ægte kulfiber fra en McLaren MCL33.

Læs også: OnePlus 6T McLaren Edition med kulfiber karosseri lanceret

Fra klokken 10 i dag kan OnePlus 6T McLaren Edition bestilles.
Fra klokken 10 i dag kan OnePlus 6T McLaren Edition bestilles.
Foto: OnePlus.net

Salget af OnePlus 6T McLaren Edition starter i dag kl. 10

McLaren udgaven af OnePlus 6T fås udelukkende med 256GB lagerplads og koster 600 kroner mere end den normale OnePlus 6T med 8GB RAM og 256GB lager. Men så får man også mere RAM, hurtigere opladning, kulfiber design og en unik salgsæske.

Jeg har selv brugt OnePlus 6T McLaren Edition siden lanceringen i London og kan kun sige god for den. Man skal ikke købe den for de ekstra RAM, da de ikke gør den store forskel, men køb den denne udgave for de andre nævnte ting. Den er ikke hurtigere end en normal 6T, men der er en vis blæreeffekt over den.

OnePlus 6T McLaren Edition med 10GB RAM og 256GB lagerplads koster 5.399 kroner og kan købes fra i dag klokken 10 hos bl.a. Proshop, Telia og OnePlus' hjemmeside.

Billedgalleri: Med OnePlus til McLarens hovedkvarter

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies