Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 7 får ikke trådløs opladning

OnePlus 7 får ikke trådløs opladning

Den administrerende direktør for OnePlus melder ud, at OnePlus 7 ikke får trådløs opladning.

OnePlus 6T McLaren Edition
OnePlus 6T McLaren Edition
Foto: Mobilsiden.dk

De fleste nye flagskibe har glas på bagsiden, hvilket kan gøre dem skrøbelige. Men der er følger også nogle fordele med. Blandt andet giver det bedre forhold for antennerne i telefonerne, så de kan få det optimale ud af vores tids hurtige forbindelser. Derudover så giver det også mulighed for trådløs opladning. 

Trådløs opladning er stadig relativt nyt og bliver mellem hvert nyt flagskib forbedret. Sammen med Huawei Mate 20 Pro så vi en væsentlig forbedring, hvor deres trådløse oplader faktisk lader hurtigere end Apple medfølgende adapter til iPhone XS og XS Max. 

Med trådløs opladning følger også andre muligheder, som for eksempel "omvendt trådløs opladning", hvor telefonen kan oplade andre kompatible enheder.

På trods af disse forbedringer af trådløs opladning, så er Pete Lau, administrerende direktør for OnePlus ikke klar til at integrere det i deres næste flagskib

Læs også: Xiaomi lancerer Mi 9 med Snapdragon 855 til 3.499,-

OnePlus: Trådløs opladning er ikke godt nok endnu

OnePlus er allerede kendt for deres lynhurtige Warp Charge, som oplader en OnePlus 6T fra 0 til næsten 70 procent på bare 30 minutter. Og det er netop dette Pete mener er problemet med trådløs opladning, siger han i et interview med CNET.

OnePlus arbejder i stedet på at forbedre teknologien, så det vil give mening at bruge trådløs fremfor kabel. Men udfordringen lige nu er udviklingen af varme, hvilket man også har hørt om i Apples AirPower.

Men som det ser ud nu, så bliver trådløs opladning altså ikke en del af OnePlus 7. Måske en OnePlus 7T til efteråret?

OnePlus næste flagskib regner vi med bliver lanceret i maj måned.

Læs også: OnePlus lancerer deres første 5G-smartphone i Norden

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies