Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 7 Pro Collectors Edition - her er hvad du gik glip af

OnePlus 7 Pro Collectors Edition - her er hvad du gik glip af

Der var kun 50 eksemplarer af OnePlus 7 Pro Collectors Edition, hvorfor mange interesserede ikke fik fat i den. Her viser vi indholdet i pakken.

Foto: OnePlus

Var du ikke en af de heldige der fik fat i et eksemplar af OnePlus 7 Pro i den specielle Collectors Edition, eller er du bare nysgerrig, så kan vi her vise dig indholdet. Der var kun 50 eksemplarer, som blev revet væk på bare 23 sekunder.

Den specielle pakke fra OnePlus indeholdt "hemmelige gaver", som de påstod oversteg prisen på 6.999 kroner. Da Proshop den 9. maj klokken 12:00 åbnede for forudbestillingen var der allerede flere end 1000 interesserede, og der blev nået at lave 223 bestillinger i deres system.

Her er indholdet fra OnePlus 7 Pro Collectors Edition pakken:

Her ser vi indholdet fra en af de 50 OnePlus 7 Pro Collectors Edition pakker. Tak til Lars for billedet.
Her ser vi indholdet fra en af de 50 OnePlus 7 Pro Collectors Edition pakker. Tak til Lars for billedet.

Fik den flere dage før salgsstart

I pakken finder vi en OnePlus 7 Pro i største udgave, 12GB RAM og 256GB lagerplads, i Nebula Blue. Den koster 6.399 kroner. Derudover de nye Bullets Wireless til 799 kroner, en drikkedunk (i glas tror vi), to covers til 279 kroner stykket, en ekstra Warp Charge-oplader samt en rygsæk. Uden rygsæk og drikkedunk, så er vi oppe på 7.995 kroner. Det er ikke den ringeste deal!

Hvad siger i til det? 

Læs også: Idag kan du få fingre i OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies