OnePlus 7 Pro får ny vild skærm

OnePlus' kommende flagskib får en nyudviklet skærm, som ifølge producenten vil blive den bedste mobilskærm på markedet.

OnePlus 7 Pro får ny vild skærm

Ifølge seneste lækkede informationer, så lanceres en ny OnePlus om allerede tre uger. Det kommende flagskib kommer ikke alene, men sammen med et såkaldt “superflagskib”, med efternavnet Pro. Forskellen skulle primært være 5G-modem og en spritny skærm. 

Ifølge Pete Lau, administrerende direktør for OnePlus, vil skærmen være en ny benchmark for mobilskærme. Han udtaler selv at første gang han så den, var han forbløffet.

OnePlus 7
Nyeste lækkede billede af de to kommende modeller af OnePlus 7. Foto: OnLeaks

OnePlus 7 Pro får måske 90Hz display

“Fast and Smooth” er længe blevet brugt at OnePlus til at beskrive deres mobiltelefoner, primært pga. producentens softwareoptimeringer og hurtige hardware. Men “smooth” kunne ny også tyde på en ny skærm med en opdateringshastighed på 90Hz, hvilket ville betyde mere flydende animationer. Dette ses allerede anvendt på gamingmobiler, bl.a. ASUS ROG med 90Hz og 120Hz på Razer Phone. Den nyeste iPad Pro har også et 120Hz display, men med en variabel opdateringshastighed. Den højere opdateringshastighed slider på batteriet, så OnePlus vil sikkert bruge en lignende teknologi.

Rygtede specifikationer på OnePlus 7

  OnePlus 7 OnePlus 7 Pro
Skærm 6,4″ fuld HD 6,7″ QHD 90Hz
RAM 6GB 8/12GB
Lagerplads 128/256GB 128/256GB
Chipsæt Snapdragon 855 Snapdragon 855
Kamera 48MP
5MP dybdesensor
48MP
5MP dybdesensor
Batteri 3700 mAh 4000 mAh
Opladning 20W Fast Charge 30W Warp Charge

Pris der nærmer sig andre flagskibe

OnePlus, der startede ud med “invites only” og overraskende lave priser, er blevet dyrere og dyrere og nærmer sig hastigt samme priskatogori, som mange andre flagskibe ligger i. Med OnePlus 7 Pro bliver denne forskel endnu mindre. 

Der vil fremover, fra OnePlus’ side, ikke være helt så stort fokus på prisen, men i stedet på bedre produkter. Lidt ligesom den udvikling Huawei har været igennem. 

OnePlus 7 skulle blive præsenteret den 14. maj, men der er endnu ingen officiel udmelding. Vi venter i spænding.

Læs også: OnePlus 7 covers afslører tredobbelt kamera og ingen notch

Temaets videre forløb

Siden vi kørte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 18/4/2019 kørte vi en opfølgning med en artikel med temaet OnePlus 3 og 3T kan nu få Android Pie med betaopdatering – Artiklen kan du læse her her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.