Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 7 Pro kan snart forudbestilles i Collectors Edition

OnePlus 7 Pro kan snart forudbestilles i Collectors Edition

For første gang kan man forudbestille en OnePlus-smartphone i Danmark. Den 9. maj åbner OnePlus for forudbestillinger på en Epic Collectors Edition.

Foto: OnePlus

Er du OnePlus-fan eller vil du bare gerne sikre dig en OnePlus 7 Pro, så får danskerne for første gang adgang til at forudbestille en OnePlus. I samarbejde med Proshop.dk giver OnePlus mulighed for, at du kan få fingre i en Epic Collectors Edition, der udover telefonen også indeholder hemmeligt indhold.

Dette giver de danske fans mulighed for at få fingrene i telefonen adskillige dage inden det officielle salg af telefonen starter herhjemme. Den spændende Epic Collectors Edition vil ifølge OnePlus have en værdi, der overstiger den endnu ikke offentliggjorte købspris.

OnePlus prøvede, med stor succes, sidste år noget lignende i Sverige og vil derfor give danskerne samme mulighed. Men der er kun produceret 50 enheder af OnePlus 7 Pro Collectors Edition, så man skal nok være hurtig:

"Der er kun produceret 50 enheder af OnePlus Epic Collectors Edition, og vi ved, at efterspørgslen på den nye OnePlus 7 Pro er stor i Danmark. Sidste år prøvede vi det samme i Sverige, og her blev solgt 100 enheder på kun 42 sekunder,"

Siger Stefan Bonnevier, Nordisk PR Manager for OnePlus.

Fra den 9. maj kan en Epic Collectors Edition af OnePlus 7 Pro forudbestilles.
Fra den 9. maj kan en Epic Collectors Edition af OnePlus 7 Pro forudbestilles.
Foto: OnePlus

Samme OnePlus 7 Pro flagskib

På trods af at det er en Epic Collectors Edition, så er selve telefonen uændret. Det er dermed kun det medfølgende indhold der er forskellen. OnePlus afslører at det hemmelige indhold vil mere end kompensere for den højere pris.

Hvad er prisen så? Ja, det må du vente til den 9. maj med at finde ud af. Salget starter den 9. maj, kl 12.00, udelukkende hos Proshop, og så længe lager haves.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies