Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 7T bliver den første med Android 10 præinstalleret

OnePlus 7T bliver den første med Android 10 præinstalleret

I morgen afsløres OnePlus 7T ved et event i Indien. OnePlus slipper hele tiden informationer fri om telefonen og afslører nu nyt om bla. styresystemet.

Foto: OnePlus

Sammen med lanceringen af OnePlus' første Smart-TV, afsløres i morgen OnePlus 7T, der blandt andet byder på et helt nyt kameradesign og opdateres indmad. OnePlus har længe og ganske langsomt frigivet små informationer om den kommende telefon, der skal erstatte OnePlus 7. OnePlus administrerende direktør, Pete Lau, har nu delt spændende nyt om styresystemet.

Det viser sig nemlig, at OnePlus 7T bliver den første mobiltelefon, der vil blive solgt med Android 10 præinstalleret, med Googles apps og tjenester:

"Vi er glade for at kunne tilbyde Android 10, den nyeste softwareversion, i vores kommende OnePlus 7T. OnePlus vil være den første smartphoneproducent, der præinstallerer Android 10 med Googles apps og tjenester på deres nyeste enhed. Vores 'Never Settle' tankegang sikrer, at vi konstant søger nye måder at dele den nyeste teknologi og giver vores fællesskab den bedst mulige 'fast and smooth'- oplevelse."

Huaweis nye Mate 30-serie er også udstyret med Android 10, men kommer ikke med Googles apps og tjenester, hvilket OnePlus tydeligvis har set muligheder i.

Skærmen er angiveligt en AMOLED på 6,55 tommer med 90Hz. Derudover får den nyeste Snapdragon 855+ og tredobbelt bagkamera. Du kan finde mere information om OnePlus 7T her.

OnePlus 7T kommer i den helt klassiske røde salgsæske.
OnePlus 7T kommer i den helt klassiske røde salgsæske.
Foto: OnePlus

Klassisk rød salgsæske til OnePlus 7T

Nyere OnePlus-telefoner kommer i en hvid salgsæske med et rødt OnePlus logo. OnePlus 7T æsken derimod er blevet inspireret at de første OnePlus-modeller og kommer i den klassiske genkendelige røde farve.

Læs også: OnePlus TV bliver lanceret i september

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies