OnePlus 7T og 7T Pro får opdatering med kameraforbedring

Derudover indeholde opdateringen også en række forbedringer til systemet, der skal forbedre den generelle brugeroplevelse.

OnePlus 7T og 7T Pro får opdatering med kameraforbedring

OnePlus’ seneste flagskibsdræbere, som de ofte bliver kaldt, OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro får nu en mindre opdatering, der blandt andet byder på forbedring af frontkameraet.

Læs også: Billeder af OnePlus 8 lækket

Derudover indeholder opdateringen en række forbedringer til den generelle brugeroplavelse, deriblandt forbedrede oversættelser. Se hvad opdateringen inderholder herunder:

OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro kom blandt andet i den vilde McLaren Edition. Foto: Mobilsiden.dk

System

  • Optimimering af oversættelser
  • Optimimering af kommunikation (netværk, opkald og mobildata) 
  • Generelle “bug fixes” og forbedringer

Kamera

  • Forbedret kvalitet på frontkameraet, der skal give bedre billeder om natten

Opdateringen bliver rullet ud i skrivende stund, men der kan gå flere dage før opdateringen når ud til alle brugere.

OnePlus 7T og 7T Pro er som bekendt blandt de meget få telefoner, der kommer med Android 10 direkte fra fabrikken. OnePlus har dog lovet, at Android 10 også vil komme til ældre telefoner, faktisk vil alle modeller fra OnePlus 5 og frem få det seneste styresystem.

OnePlus 7 og 7 Pro skulle allerede have fået Android 10, udrulningen er i hvert fald i fuld gang. Også OnePlus 6 og 6T har mulighed for at få Android 10. Det kræver dog, at man deltager i OnePlus’ betaprogram, som er ganske gratis og åbent for alle.

Videre nyt om Oneplus

Efterfølgende tog fortællingen en ny drejning. mobilsiden gik et skridt videre. 18/10/2019 fulgte vi op med sagen Billeder af OnePlus 8 lækket – Den kan læses her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..