OnePlus 7T Pro: Nye billeder og specifikationer ude

OnePlus 7T Pro ser ud til at kunne blive ganske interessant. Her er nyeste konceptbilleder og specifikationer.

OnePlus 7T Pro: Nye billeder og specifikationer ude

Der er angiveligt ikke længe til at vi får OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro at se. OnePlus har nemlig allerede løftet sløret for et event i september, hvor OnePlus TV bliver vist frem. Eventet kommer til at foregå i Indien, muligvis den 26. september, hvor OnePlus også vil afsløre nyeste serie af mobiltelefoner.

Denne gang gælder det producentens traditionelle T-opdatering, hvilket normalt betyder på mindre opdateringer af indmaden. Men skal man tro på Onleaks og 91mobiles, så er der altså noget ret interessant i vente. 

Sammen med en række nye konceptbilleder, inklusiv en ny McLaren-udgave, så kommer også lidt specifikationer. 

Designet ser uændret ud – dog er det første gang vi ser McLaren-udgaven i dette design. Sidste model var OnePlus 6T. OnePlus 7T Pro skulle byde på en ny 90Hz skærm med en højere opløsning. Et bedre bagkamera er der også på vej med macro funktion, HEVC video support og hybrid billedstabilisering.

Chipsættet er opdateret til Snapdragon 855 Plus og batteriet er med 4080 mAh en anelse større. 

Her er konceptbillederne:

OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro koncept. Foto: OnLeaks
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro koncept. Foto: OnLeaks
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro koncept. Foto: OnLeaks

Mere om stoffet

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 30/8/2019 kørte vi historien om OnePlus’ Smart-TV får Android TV – Artiklen kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..