OnePlus åbner for forsalg i dag – men kun i en time

Har du forgæves forsøgt at få fingrene i OnePlus Ones billige flagskib, får du muligheden i dag - men kun i en time. Sådan gør du.

OnePlus åbner for forsalg i dag – men kun i en time

Har du forgæves forsøgt at få fingrene i OnePlus Ones billige flagskib, får du muligheden i dag – men kun i en time. Sådan gør du.

Den selv-udnævnte flagskibsdræber nærmer sig omsider handlen. Siden lanceringen i maj måned har det ellers været svært at skaffe sig et eksemplar. One blev udelukkende solgt drypvist igennem et invite-system, hvor du enten skulle stille op PR-stunts, til konkurrencer på deres forum eller sociale medier, eller kende en der kender en.

I dag får du dog muligheden for at forudbestille OnePlus uden om det kringlede invite-system. Mellem kl 16.00 og 17.00 dansk tid bliver det muligt at bestille OnePlus på sædvanlig vis igennem deres hjemmeside.

Forsalget er kun åbent i en enkel time, men OnePlus bedyrer at forsalget vil genåbnes så snart den næste leverance af mobiler er klar.

Eftersom at presser på OnePlus’ servere kan blive massivt, anbefaler mobilsiden.dk, at du skriver dig op til forsalget inden for at mindske risikoen for serverkvaler. Klik her for at skrive dig op.

OnePlus One koster 2099,- og 2399,- kroner, for henholdsvis den hvide 16GB plastvariant, eller den grå 64GB version med sandsten-finish.

Læs også: OnePlus One – Sådan spiller man sænke flagskibe [TEST]

Sidste tilføjelse til sagen

Emnet er stadig aktuelt. mobilsiden gik videre med sagen. 21/10/2014 gik redaktionen videre og publicerede sagen; Bestil OnePlus One uden invite d. 27 oktober – Læs mere her. Seneste nyt om emnet finder du her.