Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus afslører egen ROM 12. februar [UPDATE]

OnePlus afslører egen ROM 12. februar [UPDATE]

Kinesiske OnePlus har længe haft planer om sin egen ROM, og nu er navnet blevet officielt

Man har kunnet deltage i en konkurrence om at navngive OnePlus' første hjemmelavede ROM, og vinderen er nu fundet. Navnet blev OxygenOS, og kineserne er klar til at fortælle mere om den nye software den 12. februar.

I OnePlus' eget forum skriver firmaet, at med OnePlus One tilbød firmaet en smartphone, der var dristig, kraftfuld og ligefrem - det vil man også gøre med den nye ROM.

Læs også: OnePlus Ones efterfølger får lille navneændring

OnePlus skriver også, at elementet oxygen er meget simpelt, men alligevel meget kraftfuldt, at oxygen er en byggesten, der er omkring os hele tiden, og er en byggesten til noget større. Det er nogle af grundene til, at navnet blev OxygenOS.

Det er langt fra sikkert, at OnePlus er klar med en endelig udgave af OxygenOS, når de vil fortælle mere den 12. februar. Det er ikke længe siden, vi hørte, at OnePlus var begyndt på arbejdet, men at der stadig var udfordringer.

[UPDATE]

Selvom det ikke får nogen praktisk betydning herhjemme, så vil OnePlus' nye ROM få et andet navn i hjemlandet Kina. Der vil det ikke være opkaldt efter oxygen, men derimod hydrogen.

Principperne bag navnet er det samme, men navnene er altså forskellige. OnePlus vil bruge atomet H2 som navn i Kina, og sætter man det sammen med navnet for resten af verden, så får man H2O - bedre kendt som vand.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies