Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus bekræfter: OnePlus 5 udgår snart

OnePlus bekræfter: OnePlus 5 udgår snart

Du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig en OnePlus 5 inden den udgår.

Foto: Mobilsiden.dk

Når OnePlus 5T handlen skydes i gang senere i dag, vil det samtidig være startskuddet på forgængerens udfasning.

Mobilen er allerede røget ud af sortimentet på OnePlus hjemmeside, og der vil ikke støde flere til, lyder den officielle besked fra selskabet. Herhjemme er det kun teleselskabet 3 der fører den afgående OnePlus 5.

Selvom OnePlus 5T på de fleste punkter er en forbedring i forhold til forgængeren, har OnePlus 5 nogle små fordele den kan byde på. Kameraet byder på optisk zoom, hvilket kommer tættere på end OnePlus 5T’s vidvinklede dobbeltoptik som har lavtlysoptagelser som speciale.

OnePlus 5 vil samtidig få den kommende Android 8.0 Oreo beta-update før sin efterfølger som også er født med Android 7.1.1 Nougat ombord. OnePlus 5 kommer samtidig i tre farvevarianter (sort, grå og guld) mens OnePlus 5T i øjeblikket kun kan fås i en matsort farve.

Se også:  Sammenligning OnePlus 5 vs OnePlus 5T

Kun en model på programmet

Med OnePlus 5T fortsætter OnePlus deres strategi med kun at have en enkel topmodel på programmet. Forrige år udgik OnePlus 3 også i forbindelse med introduktionen af OnePlus 3T afløseren.

Der med adskiller OnePlus sig markant fra de øvrige mobilproducenter, som typisk lader forrige års topmodeller indgå i mellemklasse-portefølje.

Læs også: OnePlus 5T - en værdig efterfølger [TEST]  

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies