Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus-chef: Vi skrotter billig OnePlus X afløser

OnePlus-chef: Vi skrotter billig OnePlus X afløser

OnePlus’ prisstærke X-serie fik et kort liv i bunden af OnePlus line-up. Vi satser på rendyrkede topmobiler fremover, lyder det fra OnePlus-chef.

OnePlus satsen på mere budgetvenlige telefonserier bliver en kortvarig affære. OnePlus X, det billigere alternativ til OnePlus 2 vil ikke få nogen afløser, siger OnePlus-boss Pete i f'ølge nyhedsmediet Engadget.

Dermed krymper OnePlus udvalg fra to til en enkel serie, med flagskibet OnePlus 3 som eneste model i mobilporteføljen.

OnePlus X nød ellers af ros fra både anmeldere og forbrugere siden den fik debut i efteråret. Pete Lau mener dog, at der er behov for at satse mere ensidigt på selskabets styrke: toptelefoner.

Ved at fokusere på rendyrkede topmobiler, vil OnePlus-chefen også undgå at deltage i en decideret lavpriskrig med lave margener.

I stedet skal ressourcerne benyttes på at forbedre high-end oplevelsen i selskabets flagskib. Et træk der sker forud for en sammensmeltning af selskabets Oxygen OS og Hydrogen OS, en kraftigt modificeret version af Android tiltænkt det kinesiske hjemmemarked.

Se også: Galleri: Første fotosamples fra OnePlus 3 ser lovende ud

Opgør med invite-system

Ved gårsdagens lancering af OnePlus 3, skrottede selskabets også deres udskældte invitationsbaserede salgsstrategi.

Tidligere skulle købere deltage i konkurrencer, forummer eller promovere OnePlus på sociale medier for at skaffe sig en invite til at købe mobilen. Nu kan du helt slippe for besværret og bestille mobilen direkte på OnePlus hjemmeside.

Se også:  OnePlus 3 er officiel: Ny prisstærk topmodel i metal

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies