Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus får et strejf af ny luft [VIDEO]

OnePlus får et strejf af ny luft [VIDEO]

OnePlus’ giver et smugkig på deres nye styresystem med slikkepind. Kodenavnet er Oxygen.

Google seneste styresystem kaldet Android 5.0 Lollipop finder snart vej til den kinesiske OnePlus One. Den selvudnævnte flagskibsdræber plaskede i mobilmarkedet i sommers, med et flagskib til lavpris, som alligevel besidder kvaliteter man kun ser i langt dyrere mobiler.

En af disse kvaliteter lå i softwaren, en afart af Android tilpasset af entusiaster til entusiaster. Selskabet bag hed Cyanogen, men er kommet i unåde hos OnePlus efter rod i licenserne.

Læs også: OnePlus og Cyanogen Inc. i slåskamp i Indien

OnePlus nye alternativ hedder nu Oxygen og vil, som i forgængeren, læne sig tæt op ad Googles egen Android. Dermed vil telefonen fortsat være fri for bloatware og andre uønskede apps.

Er du OnePlus One ejer, og er du nysgerrig efter at se det nye styresystem i aktion, viser Oneplus i dag et glimt af hvordan det nye look tager sig ud i videoen nedenunder:

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 04-02-2015 13:18:31

hvis de virkelig vil se sig selv som salgskibs dræber og så høj kavlitet osv osv osv

så forstår jeg ikke at det skal være SÅ vanskeligt at kunne købe den, at man både skal iviteres osv bare for atfå en microskopisk chance for at købe den

2 0
Robert 05-02-2015 17:10:28

De kan blive ved med at koge suppe på den telefon langt ind i året, og deres nye Android-tilpasning ser i øvrigt jammerligt amatøragtig ud. Vi er helt tilbage i 80'ernes 4-bit farver.

0 0

Om brug af cookies