Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus klar med Lollipop næste måned

OnePlus klar med Lollipop næste måned

I et interview fortæller Cyanogens grundlægger, at OnePlus One får opdatering til Android 5.0 næste måned

Steve Kondik er manden, der grundlagde det populære Cyanogen, der står bag styresystemet i OnePlus One. I et interview med sitet AndroidCentral har han fortalt om både situationen i Indien og planerne med OnePlus.

Læs også: OnePlus på vej mod egen ROM

Grundlæggeren fortæller, at både Cyanogen Inc, som blev formet for at lave et samarbejde med OnePlus, og så den kinesiske smartphoneproducent begge er såkaldte 'start ups' - firmaer der netop er startet op.

Det betyder, at Cyanogen vil have en opdatering til Android 5.0 Lollipop klar til OnePlus One i næste måned, men at Kondik ikke ved, om de fælles planer strækker sig ud over det.

Tvisten i Indien

Cyanogen Inc. kom i fokus på grund af nogle aftaler, der betød, at OnePlus One i Indien ikke ville få nogen opdateringer fra Cyanogen.

Det skete på grund af nogle samarbejdsaftaler, som Cyanogen ikke havde tænkt over gik ind over hinanden. Micromax, som er det andet firma med en aftale med Cyanogen, vil kun udsende Cyanogen-telefonerne i Indien, mens OnePlus er globale med One.

Læs også: Cyanogen afklarer OnePlus-hændelse i Indien

Derfor indgik Cyanogen aftaler med både OnePlus og Micromax, som altså ikke kunne sameksistere. Det er sandsynligvis også noget af grunden til, at OnePlus vil lave deres egen ROM og allerede er kommet et stykke vej.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Sørensen 03-02-2015 20:48:29

Ved i hvornår den rent faktisk ankommer?

0 0

Om brug af cookies