Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus måske på vej med et smartwatch

OnePlus måske på vej med et smartwatch

Hvis rygtet taler sandt bliver OneWatch et ur i fornemme materialer med trådløs opladning.

Næsten alle producenter er efterhånden enten i gang eller rygtes at være i gang med et smartwatch på nuværende tidspunkt, dette læk med ophav hos BGR i Indien peger i retning af at også OnePlus er i færd med at lave et ur.

En anonym kilde har sendt et billede som tilsyneladende er taget direkte fra OnePlus’ hjemmeside og som viser er smartwatch med deres logo på. Dog er Evleaks for nyligt blevet fuppet af et lignende billede af en tablet som OnePlus skulle være i gang med, dette viste sig ikke at holde vand. Det er derfor ikke til at sige om dette læk skal tage med et gran salt eller en vognladning.

Hvis det er korrekt, så arbejder OnePlus i disse dage på et rundt ur i stil med Moto 360 kaldet OneWatch. Det skulle være udformet i særdeles fornemme materialer, et OLED display med safir-glas, metal ramme og en læderrem. I bunden er et batteri som understøtter Qi trådløs opladning.

Hvilket styresystem der eventuelt kunne være at finde i uret vides der ikke noget om, men hvis de kan realisere et ur i dette format med den samme skarpe prisstrategi som deres OnePlus, så skal det nok blive interessant. Så skal de bare skubbe det tåbelige invitations system ud til højre hvor det hører til.

Kilde Phandroid


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Svend Ole Jungersen Nielsen 04-08-2014 01:04:55

Og så skal man sikkert igennem samme latterlige nåleøje som for at købe deres telefon.

1 1
Om brug af cookies