OnePlus måske på vej med Windows Phone model

OnePlus har lavet lidt oprørte vande i smartphonebranchen, og spurgt direkte,vil de ikke afvise en Windows Phone model

OnePlus måske på vej med Windows Phone model

Den nye smartphone producent, OnePlus, blev hurtigt kendt i et ellers meget konkurrencepræget marked, ved at lancere en smartphone med high-end specifikationer, til en lav pris. Samtidig fik man en version af Android som har mange Android fans, nemlig CyanogenMod, hvilket giver en række fordele.

Læs også: OnePlus og JBL samarbejder om hovedtelefoner

Men måske vil OnePlus ikke stoppe successen her. OnePlus er på vej ind i det indiske marked, hvor OnePlus med deres favorable priser, har mange potentielle kunder. Indien er dog traditionelt glad for Nokia, og Windows Phone har også fået nogenlunde markedsandele, selvom Microsft dog har en del at ønske.

Læs også: Minecraft til Windows Phone på vej

Indiske The Economic Times spurgte derfor OnePlus direkte om deres forhold til Microsoft som konkurrent. Her svarede OnePlus’ Global Director, Carl Pei, at OnePlus har snakket med Microsoft, om en Windows Phone enhed, og at døren stadig står åben.

OnePlus kan, hvis de laver en Windows Phone model, give Microsoft et tiltrængt boost, måske især i Asien og Kina, hvor OnePlus kommer fra.

Hvad mener du om en eventuel OnePlus Windows Phone, godt eller dårligt?

Fortsættelsen i sagen

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 13/10/2014 bragte vi nyt i sagen med sagen OnePlus og JBL samarbejder om hovedtelefoner – Historien kan du læse her. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.