Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus' næste produkt er ... en drone

OnePlus' næste produkt er ... en drone

Det næste og længe teasede produkt fra den kinesiske start-up, OnePlus, ser ud til at være intet andet end en drone.

Det næste produkt fra OnePlus er ikke en smartphone, ej heller en tablet eller et smartwatch. Nej, det er såmænd en drone, som er en lille, fjernstyret helikopter - ofte en såkaldt quadrocopter med fire rotorblade.

For blot to dage siden tegnede de hidtidige teasere ellers for et nyt produkt rettet mod gaming, f.eks. en controller eller en lille spillekonsol, men de seneste oplysninger peger i en noget anden retning.

Læs også: Hvad gemmer OnePlus bag dette røde klæde?

I går arrangerede OnePlus-teamet en såkaldt AMA (Ask Me Anything) på hjemmesiden reddit.com, hvor man kan spørge om hvad som helst. Her blev en af OnePlus-folkene spurgt, hvad det næste produkt kan være, nu når en smartphone og tablet er udelukket. Brugeren ønskede et hint, hvor svaret lød: ”Jeg giver dig et hint. Modelnavnet er DR-1.”

En anden bruger spurgte også ind til, hvad planerne for fremtiden er, hvortil grundlæggeren, Carl Pei, svarer: ”Det er en drone, DR-1 og vi vil begynde at sælge den næste måned.”

Læs også: OnePlus klar med nyt produkt næste måned

Allerede for tre måneder siden afslørede OnePlus muligvis dronen. På Instagram uploadede de et billede med teksten: ”Vi har leget med vores nye drone og skudt dette foto af vores bygning om natten. Hvad vil I se som det næste?”

På daværende tidspunkt var der ingen forlydender om et produkt fra OnePlus i en helt ny produktkategori, og derfor ledte billedet naturligvis ikke folks tanker hen på, at OnePlus rent faktisk ville udvikle og sælge sin egen drone.

Læs også: Nu kan du tage 50 MP fotos med OnePlus One [TIP]

OnePlus har mange gange gjort brugerne opmærksomme på, at man ønsker at sælge produkterne med en minimal fortjeneste for at få prisen ned. Derfor kan du formentlig også forvente en drone, der vil være til at betale, men i hvilket prisleje, den vil ligge i, er ikke til at vide.

Hvad tror du? Kan det virkelig passe, at den lille start-up-virksomhed nu skal til at sælge droner?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies