Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus' næste smartphone fanget på billeder

OnePlus' næste smartphone fanget på billeder

Den næste smartphone fra kinesiske OnePlus med modelnummeret X eller mini er dukket op på de første billeder.

Når smartphones nærmer sig en lancering, når størstedelen af dem at blive afsløret i form af lækkede informationer, billeder og videoer, og OnePlus’ næste OnePlus X - tidligere kendt som mini - er heller ingen undtagelse.

Smartphonen, som er en skrabet udgave af topmodellen, OnePlus 2, er nu dukket op hos to forskellige godkendelsesinstanser - henholdsvis det amerikanske FCC og det kinesiske TENAA, som begge godkender netværks- og kommunikationsteknologi i alverdens produkter.

Læs også: OnePlus mini på vej: Her er de foreløbige specifikationer

Disse godkendelser offentliggøres på de officielle hjemmesider, også selv om produkterne endnu ikke er lanceret, og i samme anledning følger en række billeder af OnePlus X.

De to første billeder fra FCC viser OnePlus X både bagfra og forfra, og de afslører således et design, der i høj grad leder tankerne hen mod en iPhone samtidig med, at der stadig er lidt OnePlus-design at spore.
De seneste tre billeder fra TENAA er noget bedre, hvor OnePlus X ses direkte forfra og bagpå, og de bekræfter det design, som billederne fra FCC viser.

Der tegner sig altså et ganske tydeligt billede af, hvilken telefon den kommende OnePlus X bliver – en billigere, knap så kraftig, men stadig utrolig prisstærk, som ifølge medstifteren, Carl Pei, får debut inden årets udgang – måske allerede i næste måned. Om den kommer til Danmark lige som de to foregående OnePlus-smartphones, eller om den er rettet mod udviklingslandene, vides endnu ikke.

OnePlus X: Foreløbige specifikationer

  • Dimensioner: 140 x 69 x 6,9 mm
  • Skærm: 5" Full HD OLED-skærm (1.080 x 1.920 pixels)
  • Processor: 2 GHz quad-core (Mediatek Helio X10 eller Snapdragon 801)
  • RAM: 3 GB
  • Lagerplads: 16 GB (kan udgives med op til 128 GB med microSD)
  • Kamera: 13 megapixel med LED-blitz
  • Batteri: 2.450 mAh
  • Software: Android 5.1.1 (formentlig OxygenOS-tilpasning)

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies